Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kit vert át az EUWORK?

ristoladvar
Létrehozva: 2020. február 13. 15:59

Kedves midenki! Ezt a topicot azért indítom, mert át vert az Euwork. És kíváncsi vagyok ki járt még így, tudom sokan, de a legtöbben vagy nem mernek lépni, vagy tudják hogyan lehete visszakapni a pénzünket stb. Várom a történeteket ki hogyan miért hol, itt nyugodtan mindenki megoszthatja a rossz véleményét a többi emberrel hogy más ne járjon így.Az én történetem: A bristoli munkára jelentkeztem. Előre ki kellett fizetni a 500 ft–ot, de úgy voltam vele mivel azt mondták garantált a meló ezért megéri. A szobáról kértem képet hogy mégis hova megyek, nagyon sokára kaptam egyet ami nem is az volt ahova végül raktak. A reptéren 1 órát vártam mire előkerült az a nő akinek várnia kellett volna engem. Egy alpári stílusú nő valami Erika. Már ez gyanús lehetett volna. Mikor megérkeztünk a szálláshoz, majdnem elájultam, undorító koszos mocskos lakás. A szoba közepén használt matrac ami szerintem az utcáról hoztak fel. A nő mondta hogy siet ezért lelépett. Engem a sírás kerülgetett, hogy mit csináljak. Felhívtam a nőt hogy adja vissza a pénzt, de nem tette. Az EUWORK nem tudtam elérni semmilyen formában, úgy csináltak mintha nem is ők küldtek volna oda. Teljesen kihúzták magukat a felelősség vállalása alól.

  1. 2020. február 20. 15:306.

    A nagyon rossz a véleményem erről a cégről. Jeleztem, hogy gond van Bristoli szállásadó partnerével (Erika Sz) de nem hajlandóak foglalkozni vele. Kb 2 hete megy a levelezés a Euwork alkalmazottakkal és az ügyvezető igazgatóval és nem foglalkoznak a tényékkel.


    A bristoli partnercége nem rendelkezik semmilyen engedéllyel, nem hivatalos landlord.


    1. Depositot nem az angol törvények szerint biztosítja. Tenancy deposit protection shemes. Vissza sem adja amit nem tehetne meg! De mégis.


    2. Bčrleti könyv amit nem hajlandóak adni mivel nincs. Hiánya törvénybe ütköző. Én a private számlájára utaltam így bemutattam a hatósákonál is. Számlát nem kaptam!


    3. Nem rendelkeznek energetikai tanusitvánnyal.


    4. Nem regisztrálták az albérletet čs magukat a megfelelő hatóságnál.


    5. Nem regisztráltak semmilyen hivatalos állami Redness Shemes rendszerben. Ami ugyszint Kötelező!


    6. A lakások 4-5 szobásak. Mint tudjuk szobákként 2 ember. Önkormányzatnál regisztrálni kellene. De mindegyik Unlicenced HMO. saját bevalássa szerint is!


    7. Nem adnak semmilye nyugtát soha a befizetésekről.


    8. Nem adnak Bérleti szerződést. Assured shorthold tenance agreement.


    9. Szobák undorítóak, koszosak. A matrac kényelmetlen, utcáról behozott... konyha túlzsúfolt pici szemetes. ( mi nem tudtunk vacsorát készíteni.


    Lehetne sorolni még. Panaszt tettem rögtön az Euwork Kft -nél. De az alkalmazottak arrogáns hangnemmel elutasitottak.


     


    Felvettem a kapcsolatot Az Ügyvezető igazgatóval is aki nem veszi figyelembe a tényeket. Még mindig küldenek ki embereket, még mindig aktiv a hirdetés! Erika Sz Több levélében is elismeri, hogy a fenti engélyekkel nem rendelkeznek.


     


    Úgy látom nagyon sok embert átvertek már. De nyugodtan jelenthetik akár több hónap mulva is és azok is aki még mindig ott élnek. https://www.bristol.gov.uk/housing/report-rogue-landlord


    report unlicensed HMO https://www.bristol.gov.uk/housing/report-an-unlicensed-pr operty


    tegyünk érte, hogy másokat ne tudjanak meglopni.


    Az oldalukon törölték a véleményeket.  Mindent elárúl erről a szemet csaló cégről.

  2. 2020. február 16. 11:575.

    Sajnálom ami veled történt. Ezt hívják tanulópénznek. Nagy lehúzás az egész,a bankszámla nyitás amit igérnek az csak Revolut amit otthonról egy 80 éves nagymami is megtud csinálni. A Revolut nekem zárolta a számlát 2 hónap után valamiért,míg vártam hogy újra aktiválják akartam nyitni egy rendeset a Lloydsnál, ahol konkrétan a szemembe mondták hogy a "lakás szerződés" amit én kaptam nem alkalmas semmire. Ezért nem tudtam, nyitni rendes számlát. Adnak ágyneműt 45 font ért ami a legolcsóbb ikeás és egyébként a valóságban 20 font. Azt igérik adnak munkát, ami azt jelenti elvisznek egy Agency- be amit magadtól is megtudsz csinálni megnézed a címet a neten, elmész elmondod hogy munkát keresel alap angollal és ki kell töltened egy papírt és már kész is a regisztráció, szóval ezért kérnek el 150 fontot. Az igaz hogy elvisznek kocsival.

  3. 2020. február 14. 13:394.

    Bocsánat elírtam, 500 e ft ot buktam. De nem hagyom annyiban, szerencsém volt azzal hogy utaltam a pénzt és így van nyoma, ezért hivatalosan visszatudom szerezni. Utólag rájöttem, jó nagy hülye vagyok, de remélem más nem jár így.

  4. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2020. február 13. 19:413.

    Örölj neki, hogy 500.-ft befizetésével megúsztad.


    Ez is egy jó tanulság: ahol előre kell akármennyit leperkálni, mert munkát akarsz vállalni, az minden csak nem valódi munka.


    Szóval, az ilyen átverési kísérleteket  már akkor el kell hárítani amikor pénzt próbál tőled kérni a "szervező"


     

  5. 2020. február 13. 18:582.

    Sajnálom, ami történt veled, -nem az elsö eset, a net-hálón böngészve. Egy panasz az angol zászlónál olvasható.

Címlap

top