Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Pénzügy számvitel

Tuncikebaby
Létrehozva: 2020. november 29. 14:50
Perfektnél pénzügy számvitel szakon végzeteket keressek. Sikeres vizsgához milyen könyv vagy jegyeztettek volt?

Jelenleg e-learninggel végzem és elégé tanácstalan vagyok. 

  1. 2021. szeptember 27. 11:123.

    Én is szívesen segítek, pénzügy-számvitel szakot végeztem én is. Bár hozzáteszem, hogy én nem maradtam a szakmában, a pénzügyekkel már csak a különféle online kereskedési appokon keresztül vagyok kapcsolatban. Van is most egy újabb forex trading app, amivel igazából egy jó kis keresetkiegészítést tudok szerezni minden hónapban. Na de visszatérve, a pénzügy-számvitelre, melyik vizsgával szenvedsz? Én nagyon megizzadtam a számvitellel, konszern számvitel meg vállalatok számvitele, egyik sem lett a barátom. Talán pont ez az oka, hogy eltávolodtam ettől a szakmától és most teljesen másban utazom.

    előzmény:
    Rhondacx1 (2)
    2021-09-08  15:50
  2. 2021. szeptember 8. 15:502.

    Jelenleg megpróbálok egyetemre járni, ami azt jelenti, hogy leendő diplomás vagyok, talán tudnék segíteni valamilyen módon.

Címlap

top