Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mediátor képzés

veresildiko1982
Létrehozva: 2021. Április 13. 19:43

Sziasztok,


Szeptembertől tervezem, hogy beiratkoznék mediátor képzésre. Jogi diplomával rendelkezem. Néztem a Pázmány általános mediátor képzését, és az ELTE képzését. Van-e valakinek tapasztalata a két intézménnyel kapcsolatban? De igazából bármilyen tapasztalat érdekel, attól aki végzett vagy jelenleg végez valahol mediátor képzést. Elsősorban diplomát adó képzésekről érdekelne tapasztalat. Előre is köszönöm a válaszokat Ildikó

  1. 2021. október 22. 15:512.

    Kíváncsi voltam a Wazamba casino vélemények sokaságára és minőségére ezért látogattam el ide. Tök jó oldal, szerencsére nem kellett csalódnom.

Címlap

top