Világosból "jeges" b

Awildamer
Létrehozva: 2013. október 25. 23:24
Sziasztok!!

Az eredeti hajszínem szép hamvas világosbarna, hideg árnyalatú, én csak úgy hívom, "ezüstbarna". Ezen szeretnék sötétíteni 1-2 árnyalatot, nem sokat!!! Csak egy kicsit sötétebbet, ami ugyanilyen hamvas, jeges, "ezüstös" barna. Fodrászhoz nem szeretnék menni pénz és időfaktor híján, de otthon szívesen kutyulok bármit, ha valaki megosztja a már sikeres receptjét / fodrásza tanácsát!

Tettem fel képet a saját hajamról (élőben hamvasabb, nincs ilyen enyhe "narancsos" árnyalata"), és az álomszínről is. Bármilyen tanácsot nagy örömmel fogadok!!!!!!!! 
3 hozzászólás
 1. 2013. október 26. 12:073.

  Szia!

  A Loreal Castingnak van egy csomó barna árnyalata, ez ráadásul egy ammóniamentes színező, ami kb hat hét alatt kikopik, lenövés nélkül. 

  Bár nem ezt kérdezted, de én a helyedben ehhez az árnyalathoz nem nyúlnék, semmi baj nincs vele

  Katy

  előzmény:
  Awildamer (1)
  2013-10-25  23:24
 2. 2013. október 26. 08:242.

  Jól gondold meg, fested-e, mert ha nem tetszik, az eredeti hajszínedet nem tudod visszavarázsolni! Inkább hajszínezőt válassz, először egy kevésbé tartósat (6-8 hajmosásig tartó), és a kívánt árnyalatnál világosabbat, mert mindig sötétebb az eredmény, mint a dobozon látható!Így csak két-három hét, ha mégis megbánnád... Utána is érdemesebb tartós színezővel színezni, mint festeni, mert ez "lekopik", nem egy csíkban nő le, így nem kell három-négy hetente festeni.

  Valamelyik fajtából (talán Garnier?) van "jeges kávébarna" vagy valami hasonló szín, de az is sötétebb, mint amit szeretnél. Én a helyedben világosbarnát választanék elsőre.

  Ezt az ezüstös hatást egyébként otthoni festéssel sosem fogod tudni elérni, mert a festék minden hajszáladat befesti, azokat a világosakat is, amitől most hamvas barna az összhatás.

  előzmény:
  Awildamer (1)
  2013-10-25  23:24

Címlap

top