A párom és az ex-feleség

Torolt_felhasznalo_503794
Torolt_felhasznalo_503794
Létrehozva: 2021. március 24. 16:10

Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, nem gondolnám, hogy buta vagyok, de tanácstalan lettem. A páromat lassan másfél éve ismertem meg, akkor még az élettársával nevelték két közös gyermeküket. A gyerekek kicsik még, 6 és 3 évesek. A kapcsolatuk megromlott, akkor kezdett velem ismerkedni, levelezgetni. Én elváltam 6 éve, két gyermekem van, ők már nagyok. Az élettárs nem akart válni, a párom igen. Végül, egy éve, külön költöztek, a gyerekek természetesen az édesanyjukkal maradtak, aki visszaköltözött a szüleihez a gyerekekkel, a párom lakóhelyétől 120 km-re. Én is nő vagyok és anya, megértettem a volt élettárs zaklatottságát a külön válás miatt, ráadásul én lettem a feketebárány a szemében, holott nem én kezdeményeztem, többször is abba akartam hagyni a kapcsolatot az ő volt párjával. A gyerekeket nem engedte az apjukhoz, úgy érzem, hogy ez maradt az egyetlen eszköz a kezében, hogy a volt párjának betartson. Rendben, ezt is átéreztem. Kb. egy hónapja alhatnak a gyerekek egy estét az apjukkal és tölthet el velük két hetente két napot. Ő autózik értük 120 km-t oda s vissza. Ami az érdekes számomra, hogy anyuka az apukás hétvégéken, minden szombat este leutazik a párom apjához, aki a páromtól 150m-re lakik, ott alszik. A gyerekek nem tudnak róla, és állítólag minden vasárnap reggel hazamegy. Én gyakorlatilag titokban vagyok tartva, nem mondja el sem a nagyapa, sem a párom, hogy én is ott vagyok a gyerekkel. Állítólag azért, mert több mint egy éve húzódó gyermekláthatási perben nem született bírói végzés, a párom pedig fél, hogy nem láthatja a gyerekeit, ha kiderül, hogy én is ott vagyok velük. Megértek én mindenkit, de én is egy ember vagyok...45 év felett gyakorlatilag már csak elvált pasik vannak vagy olyanok, akiknél a válás a küszöbön van és azért ismerkednek...Rosszul esik, hogy nekem kell bújkálni, és meghúzni magam...szeretem a párom, segítek neki a gyerekeket intézni, fürdetni, játszom velük, szeretek velük lenni, azt mondta a párom, hogy leül majd a volt élettársával ezt megbeszélni, de szerintem erre nem került sor......rossz érzéseim vannak, nem tudom, hogy mit tegyek....

6 hozzászólás
 1. 2021. március 25. 17:306.

  Kérdezték meg egy ügyvédet, és ő majd elmond mindent, a pasid pedig megnyugodhat. De mielőbb mondd neki, hogy beszéljen ügyvéddel, mert ha az ex egy ekkora paraszt, akkor úgyis kelleni fog. 


  Azt tudod, hogy miért olyan az ex? Mi baja veled? 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_503794 (5)
  2021-03-25  14:36
 2. Torolt_felhasznalo_503794
  Torolt_felhasznalo_503794
  2021. március 25. 14:365.

  Szia, próbáltam...mégis fél...nem is mer beszélni erről az ex-feleségével...ez is fura...ezt nem nekem kellene lemeccselni a volt feleséggel...igy aztán ezt most nem meccseli le senki...

  előzmény:
  IceGirl22 (3)
  2021-03-24  21:59
 3. Torolt_felhasznalo_503794
  Torolt_felhasznalo_503794
  2021. március 25. 14:334.

  Szia! A gyerek szerintem is elmondta otthon..és mondtam is a páromnak, hogy a gyereknek ne mondja azt, hogy hallgasson rólam.


  Nem gondolom, hogy az a megszokott, hogy minden nő, akinek elvált férfi párja van..titkolva van az ex-feleség előtt..és minden nő, akinek elvált férfi párja van...gyakorlatilag megszabják neki, hogy mikor hova mehet, nehogy az ex-feleség meglássa...


  Itt nem a két hetente egy-két éjszaka egyedül a kérdés..bírom az egyedüllétet....távkapcsolatban élünk...200 km van köztünk, hét közben nem tudunk találkozni csak hétvégén..és most nem csak a szex a lényeg, hanem az is, hogy lássuk a másikat.


   


  Nekem ez új..még soha egyetlen ex-emnél nem találkoztam ilyennel...mindenhol együtt voltam a gyerekeikkel.és nem voltam letagadva.


  Én nem győzni akarok..nem akarom elvenni az apjukat a gyerekektől...talán nem jól érted, amit irtam..de azt hiszem, hogy egy kapcsolatban az őszinteség és az egyenesség fontos...és ennyit talán én is érdemlek..


   

  előzmény:
  Mozdonj (2)
  2021-03-24  16:30
 4. 2021. március 24. 21:593.

  Csak nagyon nyomós indok kell, hogy a bíróság kimondja, hogy apát eltiltja a gyerekektől. Ez nem így működik. Az nem kifogás, hogy te itt vagy a pároddal. Erre gy hűtő sem ad tiltást. Szóval emiatt ne féljetek. Annyi kénytelen lesz megszokni, hogy te is ott vagy. Ennyi. Ezt magyarázd el a pasidnak is és azt is hogy ne parázzon, és téged be titkoljon! 

 5. 2021. március 24. 16:302.

  Ronda dolog a nyuges/panaszkodas/vadaskodas/kovetelodzes...


  6 eves gyerek elmondja az anyjanak , hogy volt ott egy kakukktojas is...
  Nem szabad hazudozasra tanitani gyerekeket...
  Ha ennyire es annyira szamit neked ez a "kapcsolat" , bahh, akkor miert akarod , hogy miattad elveszitse az a szemetdombnelkuli kokas a gyerekeit ?
  Ki fog nyerni a buliban , szerinted ?
  A gyerekek.
  A vérei. Hiaba kufirc .
  Fekudjlemarikkal tele a vilag.
  Ket ket hetente kibirhatnal egy-ket ejszakat "egyedul" , nem ?


   

Címlap

top