Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Esküvői ruha + szervezés

HannahBananah
Létrehozva: 2021. szeptember 22. 15:16

Sziasztok! Ez a topik azért jön létre, hogy meghallgassuk egymás tanácsait, tapasztalatait az esküvőszervezés és a esküvői ruha kiválasztását illetően, így segítve a friss menyasszonyokat!


 


Ismersz egy jó esküvő szervezőt? Vagy egy remek esküvői helyszínt? Talán a legjobb esküvői ruhaszalont? KI VELE! :D


 


Várom kérdéseiteket & tanácsaitokat!

  1. 2021. szeptember 24. 13:574.

    Sziasztok!


    A valaha volt legjobb esküvői ruhaszalon pedig az Almássy Szalon, az Andrássy úton!


    Óriási választék van náluk és szebbnél szebb ruhákat találhattok!


    Két ruhapróbán is voltam mire megtaláltuk az álom menyasszonyi ruhámat, és elmondhatom, hogy az ott dolgozó két hölgy mindenben a segítségemre volt! Először Sellő szabású ruhát szerettem volna, de az első próbán rá kellett jönnöm, hogy nem ez lesz az én alkatomhoz a legmegfelelőbb. Végül egy csodálatos Orea Sposa ruha mellett döntöttem!


    Szerencsére a koszorús lányoknak is itt találtunk ruhát, így nagyon kompakt volt az egész, nem kellett emiatt 24felé szakadnom, ami megkönnyítette a dolgom az esküvőszervezéssel kapcsolatban!


    Ajánlom Nektek menyasszonyok!

  2. 2021. szeptember 24. 13:473.

    Sziasztok! A mi esküvőnk a Zsindelyes Cottageben volt, ami valami álomszerű hely. Szuper! Csak ajánlani tudom!

  3. 2021. szeptember 22. 15:232.

    sziasztok!


    Én a tökéletes esküvőhelyszínt keresem! Amit elképzeltünk: egy fővároshoz közeli vidéki település (mondjuk nagyon max 80-100km) tündérmesés helyszínnel, ami erdőben van, vagy természethez közel. A létszám viszonylag kicsi, olyan 70-80 ember lenne ott maximum.


    A költségvetésünk háát, közepes. Úgy vagyunk vele, hogy a helyszínre szánjuk a legtöbbet, de azért nem az egekben és nem egy luxushelyet keresünk!


    Olyanok válaszát/segítségét várnám elsősorban, akiknek a közelmúltban volt az esküvőjük és friss tapasztalatokkal rendelkeznek!


     

Címlap

top