Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Online divatáruház

Merza Viktória
Létrehozva: 2022. Április 7. 12:34

Sziasztok!


Merza Viktória vagyok, 22 éves egyetemista. A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok és azt a feladatot kaptuk, hogy találjunk ki egy vállalkozást. Mivel nagyon kedvelem a divatot és viszonylag sűrűn is vásárolok online, így nem volt kérdés, hogy egy online divatáruházat fogok kitalálni. 


A vállalkozásom neve: AllinOne


Lényegében ez egy weboldal, ahol 100+ márka megtalálható minden féle kategóriában. Pl.: Tommy Hilfiger, Guess, Michael Kors stb. Innen is jött a név, hogy "AllinOne" azaz mindent meg találsz egy helyen. Ingyenes házhozszállítás és vissza küldési lehetőséget biztosítva, rugalmas fizetési lehetőséggel próbálnék elérni minnél több vásárlót. 


Azt szeretném kérdezni, hogy mit gondoltok erről? Szerintetek sikeres lenne a vállalkozásom? 


Előre is köszönöm, ha megosszátok velem a  véleményeteket! 

Címlap

top