Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vállalkozás_ékszerek

Digmark/BViki
Létrehozva: 2022. Április 8. 19:27

Sziasztok! Balog Viktória vagyok, 21 éves egyetemista. A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok kereskedelem és marketing szakon digitális marketinget. Azt a feladatot kaptuk, hogy találjunk ki egy vállalkozást és vigyük végig a megalkotásának folyamatát. Mivel nagyon kedvelem a divatot és gyakran hordok ékszereket, így egy ékszer webshopra esett a választásom. 


 


A vállalkozásom neve: AstroJew. A vállalkozás kigondolásánál azokat a problémákat szerettem volna kiküszöbölni, amikkel mai napig találkozunk.  Ilyen az ékszerek elszíneződése, az arany pedig túl drága és néhány darabot engedhetünk csak meg magunknak. Így egy nemesacél alapú kopás és -vízálló anyagú ékszerek árusítását gondoltam ki, ami jóval olcsóbb minőségben pedig megegyezik az aranyéval. 


 


Ti mit gondoltok erről? Szerintetek sikeres lenne a vállalkozásom? 


 


Előre is köszönöm, ha megosszátok velem a véleményeteket!

  1. 2022. május 22. 02:232.

    Azért ez így önmagában elég kevés infó.
    Még az sem derül ki belőle, hogy saját ékszerekről lenne szó vagy valahonnan beszerzett ékszerek forgalmazásáról. 
    Az acél megmunkálása léptékekkel nehezebb mint a nemesfémé, csak annyival olcsóbb ami a nyersanyag ára. Nagy tételben persze olcsón lehet beszerezni, de sokat kell eladni belőle, hogy haszon is legyen rajta. 

Címlap

top