Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lámpa-kérdés
Sziasztok!!
Másfél év alatt már nagyon sok boltban jártam (úgy tűnik nem a jókban) mégsem sikerült megfelelő csillárt találnom a nappalimba. Nem szeretnék régi stílusú, sok karú lecsüngős lámpát inkább vm olyat, ami a plafonhoz közel van, és vízszintesen sok karú (már amennyiben ez érthető  ... legtöbb helyen fém lámpákat árulnak ami viszont nagyon nem menne az én barack és narancssárga falaimhoz...
Minden ötletnek nagyon örülnék!
Előre is köszönöm
Jerry
Én a Crystnél láttam gyönyörű darabokat, bár ők főleg modern stílusú csillárokat gyártanak.
http://cryst.hu
Szia!
a nappalim két szoba egymásba nyitásából lett és a régi kisszoba csillár kiállását is megtartottuk. így oda is kéne vm mert így csak a drótok lógnak ki a plafonból...
Itt már nézted?
http://www.csillarbolt.hu/
húúú ez szép :D
de ez is olyan lámpa, hogy egy légtérbe ebből kettő már túl sok-szerintem...
Szia!
nekem is sok féle tetszik, csak azok közül amik nekem tetszenek kevé illene a lakásba! ami meg jó lenne, abból nincs kettő egyforma-ja igen, ezt nem is mondtam, a plafonon és kiállás van ahová lehetőleg ugyanolyan lámpa kéne...
no de majd most jól megnézem ezeket az oldalakat...
a lakásnak nagyon jó meleg színei vannak, olyan mediterrán hangulat...gondolkodtam kovácsoltvas csillárban csak abból egy légtéren belül kettő azt hiszem sok...
szia!
és ezt hobvá tudnád tenni? lakásba??? nem túl nagy ez ahhoz?
Sziasztok!!
nagyon szépen köszönöm az ötleteket, megnézem mindet!!!
Nekem ez az álmom-.De sajna 1.000.000Ft
lampa.lap.hu
Annyi féle lámpa van már mostanság...nekem legalább is olyan sokféle tetszik!
Itt nézz körül, elég nagy a választék.
És neten is megrendelhető.
www.csillarbolt.hu