Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Für Anikó babája
2007-04-27 18:461.
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2007. Április 27. 18:46
Sziasztok!
Anyukám rákérdezett nem tudom-e h mi lett Für Anikó babájával mert h pár éve terhes volt. Mondtam h én nem is tudtam h babát vár. Rákerestem csupán annyit találtam egy leírásban h férjezett és nincs gyereke.
Nem tudja vki h mi történt?
Anyukám rákérdezett nem tudom-e h mi lett Für Anikó babájával mert h pár éve terhes volt. Mondtam h én nem is tudtam h babát vár. Rákerestem csupán annyit találtam egy leírásban h férjezett és nincs gyereke.
Nem tudja vki h mi történt?
agydaganata volt
16 évesen ment el, új babát is szerettek volna , de már nem jött össze
Anikó tüneményes ember/személyesen ismerem, többször beszélgettünk négyszemközt is/
Az úszülött halála tragédia, nem is tud, nem is akar beszélni róla. Azóta nem sikerül újabb terhesség, ami szintén feldolgozhatatlan.
Tiszteletben kell tartani az érzéseit, szerintem ezzel mindenki egyetért.
Tényleg meghalt a baba a szüléskor, vagy utána.
Múltkor annyit nyilatkozott: "Az élet időnként visszaveszi a kiosztott szerepet"
Sziasztok!
Ezt én sem tudtam, de nagyon sajnálom.
Én nagyon szeretem őt és annak idején sokat olvastam róla. Úgy tudom, hogy nemcsak a babával történt baj, hanem vele is . Majdnem ráment. Talán ezért nem vállalnak többé. Nagyon sajnálom őt és igen, ilyen egy intelligens ember, aki nem teregeti ki a szennyest.
szerintem meg segítehetett volna vele más hasonló cipőben járó anyukáknak, de nyílván képtelen volt róla beszélni amit megértek! joga van némi magánélethez...még akkor is ha színésznő
szerintem a Máté Kriszta csinálta jól...rögtön a terhessége elején adott egy interjút - most is - és elmondta nem szeretné a nyilvánosság előtt zajlana a terhessége, és a gyermekét sem szeretné mutogatni...én megértem, azért mert ismert ember, még nem kell kirakatba tenni az érzelmeit, családját!!....
ezeket az újságokat én csak "nyál"-nak hívom...mert szerintem semmi alapjuk sincs...
ne adj isten adva van egy ilyen tragédia...kiszagolja és akkor úgy gondolja hogy hú de jó akkor ebből most milyen jó kis téma lesz...
és megírja, fűszerezi egy kis hazugsággal is
hogy tudnak másnap tükörbe nézni?
Hogy ilyeneket leírnak másokról, ami a legféltettebb magánéletükhöz tartozik?
Sajnálatos, de érthető, h. nem vállalna többet, idén 43 múlt már, anno terhessége idején is 37 körül lehetett. Nem hiszem, hogy egyhamar rendbe tudja tenni magában a miérteket...
Gondolok arra, hogy későn szülő első gyermekesnél, ahol a baba nem egészséges és elveszíti, felvetődhet a mondat, miért nem korábban vállaltam...
de ha igy történt tényleg nagyon sajnálom,...ezt egy nő, egy anya sem érdemli meg!!!
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=13116
Itt, a lap alján utal rá Szegő. Végülis teljesen érthető, ha nem akarja másokkal is megosztani a dolgot.
anya mondta h vmelyik magazin elvitte vmilyen fotózásra mikor már 9 hós terhes volt, aztán se kép se hang, én is azt következtettem ki h nincs többé a baba, de semmi konkrétum nincs sehol