Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A tesco verhetetlen!!!
2007-09-22 23:451.

Létrehozva: 2007. szeptember 22. 23:45
Lassan közeledik a Valentin nap, úgyhogy elkezdhetsz gondolkozni, milyen meglepetéssel szolgálsz kedvesednek. A spórolni vágyóknak javasoljuk a Tesco Gazdaságos Valentin-napi "képeslapot", persze nem árt, ha veszel mellé még valamit. Egyszóval verhetetlen!
Míg mások még a karácsonyi ajándékon sem gondolkodnak, Addig a tesco már a szerelmesekre gondol..Hát nem aranyosak!

Én az egyik neves tescóban dolgozom de amiket felraktatok képeket naggyon jóók. Halálra röhögöm magamat. Csak így tovább ez kell ebbe a mai unalmas világba.
Sziasztok.
Aztaaaaaaaaaaaa! Lánykám állandó kérdése: "miből készül a....." /pontozott helyre BÁRMI kerülhet
/
Már legalább azt el tudom sorolni, a görögdinnye mibő' készül
csak tudod mi a baj azzal a képpel?
a valóban döglött hal a víz tetején úszna
DVD írót vettünk, csak nem írt, másnap visszavittük, 9.900 Ft volt, és mondták fizessek be 15.000 Ft-ot, elküldik a KERMI-hez bevizsgáltatni, ha tényleg rossz visszakapom az árát, vagy egy másikat, ha a KERMI jónak találta, akkor veszett a 15.000 Ft.
Mondtam a nőnek nézzem a homlokomra, kérdezte miért, mondtam hátha látja, hogy oda van tetoválva, hogy hülye vagyok, vagy csak magától talált ki ilyet.
TESCO a legkisebb is számít !
Önbizalmat ad !
A Tesco-ról csak annyit, hogy azóta nem járok oda, mióta elolvastam a Tesco-titok könyvet!
Mi is tegnap késő este voltunk, s vettünk nagyon finom sütiket. Olyan színes-gazdaságost, 2 fizet 3 kap alapon /Mondjuk horgász- székért mentünk, de azt nem kaptunk
/
Tényleg nagyon ritkán megyünk, mert közelebb van a másik, meg még a cora-ba járunk, de oda is ritkán.
Mondjuk épp a WC papíron döbbentem le: amit az auchanban 999-ért veszek 24 tekercseset, a T-ban majd' 1700 volt
.
Én nem szidom, ritkán járok, s megnézem, mit veszek
én...
egy csomó tesco-gazdaságos termék nagyon jó, mondjuk ezt a régi fehér-kéket már nem veszem, de az újféléből rengeteg olcsó jó minőségű dolgot ki lehet fogni. Papírzsepi-wécépapír-konyhai törlő többszáz Ft-al olcsóbb, és pont olyan, mint a többi. Fagyasztott zöldborsó szerintem a Tescoban a legzsengébb.
Ez aranyos!
(csak megjegyzem: MINDENKI annyira szidja a tescot, hogy milyen.... . Én magam nagyon-nagyon ritkán, talán 3-4 havonta 1* látogatok oda, kizárólag az éjjeli nyitvatartás miatt - én lenni pirosmadaras vásárló
. De este is igen sokan vannak.
Ki jár oda??? Mégis
léptem filmet nézni
már biztos reklámszünet elvonásod van
stáblista, főcím, ez a film helye fotó a szereplőkkel, vége felirat és kész..nem?
pedig a fele már lement
Shabe Hozzászólás | Válasz aug. 21. 10:30
nagyon unalmas film semmi értelme
azt olvastam, hogy korán köcsög a vekker??
jaj, és ne is menj, mert rádugranak a halak! látom magam előtt, ahogy itthon előadom: "drágám, a tescoban rámugrott két nagy hal..." és látom, ahogy a párom hozza a hideg borogatást a homlokomra...
sziasztok! jó éjt.
EZT
Lehet, hogy ezert a Valentinos gyonyorusegert ujra megteszem?
Igazan romantikus!
jajjjj, tesco vírus van
én sem érem meg a reggelt, ha nem fekszem le most. reggel kirándulni megyünk, és korán kéne kelnem!
jó, vegyél átlácó tokot, de paradicsomost szart is, légy szives, meg gazdaságos ízű krémet is, izé.. olyan cipőkrémet, feketét, jó?
feldobtátok az estémet.. jó éjt mindenkinek! gazdaságos jó éjt!
megyünk együtt? jönnek a gyerekek is, ma a kisfiam úgyis azt kérte, h legyen szülinapja, mert szeretne ajándékot
Kb. masfel eve nem jartam Tescoban!
Ugy latom azota megjobban megromlott a helyzet!
Na nem azert, mert en nem tettem be oda a labam !
gondolkodom nemzetkzi megjelenésen is
bár a szállítás nem megoldott a csomagolás egyedisége miatt
nyugi, tesco írástudatlanság járvány van
a munkakör betöltéséhez szükséges alapfeltételek:
- legalább két alapfokú nyelvvizsga, egy diploma, és min. 90 kg-os testsúly, valamint saját jármű (gépkocsi, roller - hogy haza tudjál este menni)
Nem eleg, hogy rank akarnak sozni mindent, meg idiotanak is neznek!
Ez szep!
Hu! Ezek a fotok nagyon durvak!
Igaz en anno inkabb Auchanba jartam , azt hiszem nincs tul sok kulonbseg ,de ezen most megis nagyon megdobbentem!
Minden sz@rt rasoznak a jo magyar nepre!Az a szomoru, hogy sokan meg is veszik, hiszen orulnek ha elnek es eppen kijonnek a penzukbol ho vegere!
Ez a tema azt hiszem kulon topicnak lenne jo, ugyhogy nem is ragozom tovabb!
uniszex szoknya
na, ezt nem kellett volna! mostmár sírok a röhögéstől... ami nekem jó, csak félek, hogy felébresztem a vendégeinket...
(v)evőtájékoztatók TESCOSOK!!!
Az emberi nem butaságát bizonyítandó (nem mintha ezt különösebben bizonyítani kellene) egyes árucikkeken vevőtájékoztató található. Íme, néhány..
Sears hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)
Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)
Mélyhűtött (Mirelite) árun:
Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is?)
Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Marha! Most már késő!)
Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)
Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)
Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)
nem tudom, hogy csinálták, de én csuklottam a röhögéstől percekig, mikor megláttam! érdekes, hogy a többi hipermarketben nem nagyon van ennyi baki, meg hiba, náluk meg töményen előfordul.
de lehet, hogy a humorukkal csak oda akarják láncolni a vásárlókat!
én életemben kétszer voltam, elég is volt belőle ennyi.
A lekvart is szoktak iznek nevezni de annak legalabb tenyleg van ize!
Lehet, hogy van Tesco lekvar iz es ha van, akkor annak vajon milyen ize van?
Na ezt jol leirtam
!
Tessek megfejteni!
gazdaságos ízű, lássuk csak..l
talán sokféle ízben van, de van ott minden, fagyott krmpli, büdös karalábé, fonnyadt alma, molyos liszt, most mégsem lehet ráírni, h lábszagízű mandarin, nem? összeszedték a raktárkészlet kis maradékait a polcok búvásából
ezek jók!
multkor valahol olyat láttam, hogy nem fért ki elég betű a tesco-s címkére, és igy lett a paradicsomos szardiniából "paradicsomos szar"... a dinia már nem fért rá!