Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok,
én is kineziológiát szeretnék tanulni, viszont egyelőre kicsit elveszettnek érzem magam a sok lehetőség között.. van esetleg új tapasztalatotok a témában? Illetve van valaki, aki OneBrain-t illetve TEK-t is végzett és esetleg be tudna számolni a külünbségekről?
köszi előre is!
Iza
Köszi!
Sziasztok,
Tudna nekem valaki ajánlani Győrben vagy esetleg Komárom-Esztergom megyében egy jó kineziológust? Nagyon szükségem lenne rá. Előre is kösz!
Meg szabad kérdezni, minek Neked az Eti vizsga? Mert a kineznek kb. semmi köze a természetgyógyászathoz..., csak valaki, akinek elég kemény anyagi érdeke...cibálta be a sulijába,és így az Eti égisze alá is!
Én a Subrosában végeztem, és többen voltak a mi csapatunkban is, akik máshonnan jöttek, mert Iluskától sokkal többet kapnak, mint az összes Eti-s marhaság... Ugyanis itt a kinezt tanulod meg!!! És Iluska egy tündér!!! Ha tényleg látja,hogy érdekel, egy csomó olyan szakmai fogást kaphatsz Tőle,amire máshol esélyed sincs...
Ráadásul itt kevesebbe kerül a végszámlád, és kb 10x annyit fogsz tudni!!!
A Te pénztárcád, a Te döntésed :)
Köszi, már néztem a honlapot.
Sajnos anyagi okok miatt lehet, hogy halasztanom kell...
Vajon mennyi idő, és hány kurzust kell végigjárni a vizsgához?
Erről tudsz esetleg?
Ő fel tud készíteni ETI-vizsgára is?
Köszönöm az info-t, utána érdeklődöm.
Köszi!
Utána nézek.
Egyelőre mielőbbi vizsgát szeretnék valahol, majd aztán ráérek megtanulni...

Holisztikusok?
Engem is nagyon érdekelne a kineziológia! Én is voltam többször, és nagyon használt!
Nagyon vonz a kineziológus szakma!
Azt kérdezném: egy szakképesítést adó tanfolyam kb. milyen árban van? Gondolom, elég sokba kerülhet...
A tanfolyam sok elfoglaltsággal jár? Lehet levelezőn is végezni?
Aki elvégezte - tud vele dolgozni?
Nem muszáj mind a tizenkét egységet elvégezned, ha hosszúnak találod az időt. Már az legelső egység után (5 nap) elkezdhetsz dolgozni. Ez egy rövidebb tipp volt. :-)
Köszi!
Ez nem túl hosszú idő /1,5 év/?
Rövidebb tipp?