Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kirándulóhely kicsiknek is

Sziasztok!
Szeretnék infókat kérni olyan hazai kirándulóhelyekről, ahová 2-3 éves kisgyerekkel is érdemes elmenni. Nem hotelekre, múzeumokra, játszóházakra vagyok kíváncsi, hanem kifejezetten kirándulós, természetközeli helyekre. Vadasparkok, arborétumok, hasonlók.Neten is keresgélek, de személyes kisgyerekes tapasztalatok jobban érdekelnének.
Előre is köszönöm a segítséget!
Pákozd: arborétum. Nagyon jó kis játszótér van, kilátó, erdei tanösvény.
Nagyvázsonyi vár.
Hollókő: Ófalu, vár.
Szombathely, Kalandváros. Óriási játszótér, zárt, tiszta, igényes. Közvetlenül mellette a Csónakázó tó, Tó fürdő.
http://galeria.alon.hu/thumbnails.php?album=421
Veresegyház, Medveotthon
Nyitva tartás: 8-tól sötétedésig (kb 18 óráig)
AZ ÉV MINDEN NAPJÁN NYITVA VAGYUNK,
PIROS BETŰS ÜNNEPNAPOKON IS!
Cím: Veresegyház, Patak u. 39.
Díjak
Felnőtt: 400 Ft/fő
Gyerek (2-től 14 éves korig): 300 Ft/fő
Nyugdíjas: 300 Ft/fő
Parkolódíj (személygépkocsi): 300 Ft/autó
Parkolódíj (autóbusz): 500 Ft/busz
(Csoportos kedvezményt nem tudunk biztosítani. A medvefarm látogatása esetén sem csoportoknak, sem magánszemélyeknek NEM kell bejelentkezni!)
Helló!
Martonvásárhely: Brunszvik kastély + kastélypark.
Alcsúti arborétum: csodálatos összefüggő hóvirágtenger van tél végén...
Zirci arborétum.
Enyémek kismotorral suhannak mindig... és imádnak össze-vissza furtkározni!!!
Nagyon szép, vadregényes kirándulóhely a Cuha-völgy a Cuha-patakkal, érdemes megnézni.
Mi úgy csináltuk ezt a kirándulást, hogy először megnéztük a cseszneki várat és utána sétáltunk egyet a Cuha-völgyben.
Sziasztok,
Mi ma elmentünk az Etyeki Zoltán tóhoz, tényleg nagyon szép hely, csak ajánlani tudom!
Köszönöm az ötletet.
Szuper ötleteket írtatok, köszönöm szépen! Remélem, más is hasznát veszi!
Nyugodtan jöhetnek még tippek, az ország bármely szegletéből, ki tudja, hová vetődünk el.
Mogyoróhegy! Visegrád környékén van. Füves nagy terület, fajátszótérrel.
Kisgyerekes családoknak ideális! Nézd meg a googleban, vannak fennt képek is!
Dejó topic! Rengeteg jó ötletet írtatok már eddig! Elmentem a kedvencek közé! Már csak azért is, mert megértem a topicindítót...három kisgyerekünk van, és nincs autónk.
Remélem hosszú életű topic lesz.
Voltatok már a Katica tanyán Patcán??? 0-99 éves korig felejthetetlen élmény.. Somogy megyében van..
http://www.kalandpark.hu/
Kiváncsi leszek!!!
Igen Afrika múzeumban tavaly is voltunk és idén is biztos megyünk.
Illetve még a Tapolcai tavasbarlangba is szeretnénk bejutni :)
Az a CUHA VÖLGY milyen? Sosem hallottam róla.
Nekünk 3 gyerekünk van: 4 és fél éves, 2 és fél éves, 10 hónapos. Folyamatosan jövünk-megyünk. Nyáron Zell am See és környéke a terv, addig pedig Magyarországon, bármi ötletet hallunk-olvasunk.
Sziasztok!
Nagyon jó ez a topik!
Olyan helyeket írtatok, amikről nem is hallotam eddig!
Nekünk egy másfél évesünk van, és nagyon jövő-menők vagyunk, imádunk kirándulni. De ha nem lenne autó...hát azt el sem tudom képzelni
. Biztos hogy anélkül jóval nehezebb.
Én is írok pár tippet:
- a nagy kedvenc Szilvásvárad, Szalajka-völgy
- Bodajk, Gaja-völgy
- Balatonederics Afrika múzeum és állatkert
- Bakonyszentlászló, Cuha völgy
- Parádfürdő, Ilona völgyi tanösvény
Én is mindig ha hallok vmi jó ötletet felirom, hogy legyenek ötletek későbbre :)
Mi nyáron Szigligetre megyünk majd, ott is sok szép hely van.
Illetve most mentünk volna Sopronba plusz ausztira mesepark ........csak bárányhimlős volt a gyerök..............
Köszi!
A húsvétot mi a Mamánál töltjük, inkább későbbre gyűjtöm az "anyagot". Csak gondoltam, most hátha más is hasznát veszi a topiknak.
remélem, jól sikerül a kirándulás, mi húsvét hétfőn tervezzük azt, amit elsőre írtam neked :)
igaz, nagyobbacskákkal, a fiam 9.5, a keresztlányaim meg 11 és 7 évesek, de szeretni fogják. mondjuk, mi közel lakunk, így nem kell sokat utazni.