Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Whirlpool - 6. érzék
2004-04-25 15:121.

Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2004. Április 25. 15:12
Sziasztok! Azoktól kérdeznék, akik használják/használták/ismerik a fent említett mosógépet. Szerintetek normális dolog, hogy centrifugálásnál olyan hangja van, mint egy éppen felszálló repülőgépnek?? Mosás közben sem kimondottan csendes. Fél éve vettem, ezt leszámítva nincs vele gond. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez a típus alapból ilyen, vagy esetleg rosszul van beállítva/beszerelve.
Sziasztok!!!
Szeretném megosztani veletek nagy bánatomat. Nekem w. FL5105-ösöm van, akinek ilyen van, az olvassa el a soraimat figyelmesen.
Szóval tegnap este beraktam egy mosást, és kb. a mosási idő felénél leállt a gép. Mivel az enyém is olyan, mintha éppen fel akarna szállni, ezért mindig fülelek, így lettem figyelmes a csendre. Mindent megnéztem, öblítőstop nem volt benyomva, áram alatt volt stb. Szóval újraindítottam. Kis idő múlva megint eljátszotta ezt velem, akkor megint újraindítottam.
Természetesen ekkor már erősen pánikoltam, úgyhogy ma reggel az volt az első dolgom, hogy felhívtam a szervízt, ahol közölték velem, hogy a 2 éves mosógépemen programkapcsolót kell cserélni!!!!!!
Sajnos nem hoztam el magammal a papírjait és nem emlékszem pontosan, hogy mikor vettük, merthogy azt mondta a fickó, akivel beszéltem, hogyha nem múlott el még 2 éves, akkor csak munkadíjat és kiszállási díjat kell fizetnem, ha viszont elmúlt 2, akkor az alkatrészt is, ami kb. 30.000 ft!!!!! Most teljes letargiában vagyok. Nagyot csalódtam a whirlpoolban, ugyanis annak idején pont azért ezt a márkát választottuk, merthogy ez volt a legmegbízhatóbb. Ehhez képest így jártam, ráadásul más fórumokon hasonlókat olvastam.
Zsu
Sziasztok!
Lenne egy kérésem,bár nem igazán ehez a fórumhoz tartozik,vettem egy mosógépet wirpool márkáju a tipusa AWM8125,Sajnos a magyarnyelvü használati útmutatója nem volt benne a dobozban és a bolt azóta is tartozik vele,bár szerintem nem sok reményem van rá,hogy még valaha tőlük megkapjam
ha valakinek meg lenne vagy tudná,hol juthatok hozzá (tölthetem le),nagyon hálás lennék.
Laci
Segítséget szeretnék kérni. Whirlpool AWT2050-es felültöltös mosógépünk van, de a költözéskor a kezelési útmutatót elvesztettük. Tudna nekem küldeni valaki erre a címre egy útmatatót? csaba. kriegelstein@elcoteq. com
köszike
Csabakri
Nekem is w. 6. érzékes, felültöltős gépem van, már 1 éve használom, nincs vele gixer. Egyedül azt sajnálom, hogy szinte mindent a Gyors plusz progin kell mosnom, mert amúgy sajnálok 2 órát mosni fél adag miatt. . . Az összes többi progi 2 órás. . . . :((( És néha folyik alul a víz, de ezt csak akkor tapasztalom, amikor a Gyorsprogiba belenyomok v. 6 kg ruhát a 3 helyett. . .
Ja, és én sosem a tartóba öntöm a mosóport hanem a ruhákra. . . Szerintetek ez baj? Fehérhez Tix-et, port; színesekhez Tomi folyékonyt. . . Hm?
Jó éjt! Sziasztok
Régebben volt olyan mosószer amihez adtak ilyen müanyag tartót amit a dobba kellett tenni a mosószerrel/Persil/.
ianiko
Honan tudod ezt a plusz 5 évi garancia dolgot, mert a gép papírjaiban nem volt rá utalás.
Bár az én gépem még csak "csecsemő" korban van, azért nem árt tájékozódni.
kékszirom!
Nekem is repülőre hasonlít a hangja, ezzel nincs semmi gond, bár első alkalommal mi is nagyon megijedtünk, hogy nem jól működik. Felhívtam telefonon a szervízt és ott megnyugtattak, hogy alapból ilyen a hangja.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele, szépen mos a kis "rabszolga".
Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy a mosópor tartó fiókból nem mossa teljessen be az összes mosószert? Nekem mindig marad benne és nem is kevés mennyiség. Arielt hasznélok és az azon lévő használati utasítás szerint adagolom a mosószert. Lehet hogy túl sokat teszek bele azért nem mossa be?
Nekem 2 hónapja van egy elöltöltős Indesit mosógépem(csupa A osztályos), de mikor centrifugál, én is azt érzem, mintha repcsin ülnék felszálláskor :)
Ja, és tudjátok, hogy plusz tízezer Ft befizetésével ötévi teljeskörű garanciát ad a Whirlpool a mosógépekre?
Kékszirom! Kivánom , hogy a most féléves géped legalább olyan jó szolgálatot tegyen mint , az enyém!
Szerintem , jó márkát választottunk, mindenkinek csak ajánlani tudom , saját tapasztalat alapján.
ianiko
legalább olyan jól birja a strapát mint az enyém
Szerintem is függ a centrifugálás fordulatszámától a gép hangja, meg attól, hogyan állnak benne a ruhák. Pl. ha nem egyenletesen osztódtak el mosás után, az én gépem szó szerint dübörög. Aztán helyrerázódnak benne, és akkor abbahagyja a dübörgést. Egyébként meg olyan a hangja, mint egy repcsinek. Az elején aggódtam én is emiatt, lestem a gépet lehajolva (előltöltős típus) percekig. Aztán rájöttem: ezek így működnek. Azóta már szinte meg se hallom, ha elindul.