Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kontroll, ki a csuklyás?
2005-04-01 09:541.

Torolt_felhasznalo_989407
Létrehozva: 2005. Április 1. 09:54
Sziasztok!
A napokban láttam a Kontroll című magyar filmet. Végig azt vártam, hogy kiderüljön, ki a csuklyás alak. Az egyik barátnőm szerint rá kellett volna jönnöm, hogy Bulcsú és a csuklyás alak ugyanaz a személy. Szerintetek? Mi a véleményetek?
A napokban láttam a Kontroll című magyar filmet. Végig azt vártam, hogy kiderüljön, ki a csuklyás alak. Az egyik barátnőm szerint rá kellett volna jönnöm, hogy Bulcsú és a csuklyás alak ugyanaz a személy. Szerintetek? Mi a véleményetek?
Legjobb szöveg: 'ha gondolod, le is . . . . , nyugodtan hányd le a vállam is, majd azt mondjuk, . . . . egy madár. '
'Gonzo, a . . . . . . . anyád, mit csináltál te, te állat?'
Találós kérdés: gonzo és gyalogkakukk szerepel reklámokban is?
Ma meg is nézem megint!!!
Én csak néztem és élveztem. . .
csókolom maca :)
A metróvezető lánya pedig azért volt macijelmezben mert olyan ari. Ezt is a rendező nyilatkozta. Kvázi annak sem volt "jelentése" :)
A moziban ránkszóltak, hogy ne röhögjünk ilyen hangosan. . . majdnem bevertem a pofájukat! :DDD
Menjen ki a teremből, akinek nem tetszik!
Úgyhogy most dvd-n nézzük. . . :)
Amúgy én is vártam a film végén, hogy kiderüljön, hogy mit akar a csuklyás valójában, hisz csak annyi volt a szerepe, hogy lökdösődött. . .
Az igazán elgondolkodtató számomra inkább Bulcsú álma volt, amikor a metró legmélyebb bugyrában egy üregben reszketve ott találta a "Csuklyást".
De most nem állok neki itt magyarázni, hogy szerintem ez mi mindent takar. . . :-)
Üdv mindenkinek!