A Vénusz most az ízlésed, a művészetek iránti rajongásod befolyásolja. Az előtted álló napon olyan…
Teljes horoszkópMinket bármikor megtalálsz, ha kérdésed van, inspirációra vágysz vagy tudni szeretnéd, mi zajlik körülötted. Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők, férfiak, testvérek, barátok készítik. Neked, veled, érted írjuk az ország legnagyobb online női magazinját.
Szeretnél értesítést kapni?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.
Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:
A link vágólapra másolása megtörtént!
A link vágólapra
másolása sikertelen! :(
Nekem BOSCH masinám van, és meg vagyok vele elégedve.
Pár perc alatt el lehet mosni, egyszerűen szétszedhető.
A teljesítményét nézd meg, a kicsi gépekkel nem jutsz sokra. A szűrőre ha nem hagyod a maradékot rászáradni, nincs vele gond. Ez érvényes a többi elemre is. Azonnal át kell öblíteni, törölni, mielőtt bármi rászáradna, így csak egy szivacs meg víz kell.
A háztartási kisgépekkel nekem az a tapasztalaton, hogy a márka nem sokat jelent. Én azt javaslom, hogyha tudsz, akkor menj olyan elektronikai üzletbe, ahol bár nincs 50 féle vasaló, 60 különböző mosogatógép meg 200 legújabb modellú TV, de az eladók értenek hozzá, muszáj adni a nevükre, és a vevők visszajelzéseiből is elég sok plusz infójuk van.
Tényleg tovább tart a mosogatás és a gyümölcsök, zöldségek előkészítése, mint meginni a leveket, de én így is használom és szeretem.
Friss nyers lé, zéró pasztörizálás miatti vitaminvesztés, zéró adalékanyag...stb.
Úgyhogy babra, rövid idő alatt elfogy, de megéri.
(pár liternyi musthoz, egyesével leszemeztem a szőlőfürtöket, szerinted?
)
Nagyon sok ismerősömtől hallottam kb. ugyanezt. Hogy tovább tart a kütyü elmosása, mint a gy.lé készítése.
Így aztán én nem is vettem. :-)))
Nagyon nézd meg a szűrőjét, amit majd minden alkalommal tisztára kéne mosni...
Ha csak nem fejlődött nagyot a tudomány, akkor inkább szerezz egy narancsfacsarót
Mi anno kaptunk, kipróbáltuk, elmostuk /kb./, majd pár évig pihent a szekrény tetején, végül ment a lomiba