Fotó

Az empatikus vagy a cinikus? Melyik a legbénább karácsonyi kirakat?

Körbejártuk a várost, hogy megnézzük, milyen ünnepi dekorral készülnek a boltok karácsonyra. Kérjük, szavazz 2014 legbénább kirakataira, hogy kioszthassuk a dekoratőrök citromdíját!
1. Meló az üzletben!

A legszebb ajándék a stabil munkahely! Lepd meg szeretteidet egy telefonszámmal, amit ha felhívnak, és átmennek a rostán, az új évet esetleg új munkahelyen kezdhetik! Egyébként gyanús, hogy a felhívás nem érte el a kívánt hatást, és a karácsonyfát formázó fényfüzér csupán a hirdetést hivatott kiemelni.

 

2. A bulis

Némán szorongunk ez előtt a megoldás előtt. Azért van valami vészjósló abban, hogy a dekoratőr egyszerűen nem volt hajlandó tudomást venni a keresztény világ legszentebb ünnepéről, és ehelyett csak a szilveszteri bulizásra koncentrált.

 

3. A sziporkázó

Színek, fények, formák ünnepi kavalkádja ebben a művészi igényességgel kidolgozott kirakatban! Mennyi ötletes megoldás ilyen kis helyen! Külön pont jár az árcédulára mutató kézre ültetett cuki kis Mikulásért.

 

4. A rocker

A kirakat sajátos felépítését elnézve a kreatívok kihozták a maximumot. Az ünnepi hangulathoz amúgy meg kiválóan klappol a halálfejes vagy a szegecses telefontok a karácsonyfára felaggatva. Cím a szerkesztőségben!

 

5. Az empatikus

Ki szeret az ünnepek alatt betegeskedni? Na ugye hogy senki! Nem is lehetett volna figyelmesebb az ötletgazda, amikor a már meglevő mű-irodanövény alatt egy diszkréten megbújó tobozzal, egy hungarocell gömbbel és egy ezüst szalaggal jelezte az ünnepek közeledtét.

 

6. Az ákció!

Egy ilyen sziporkázó megoldás előtt tisztelettel meglóbáljuk kissé viseltes Mikulás-sapkánkat! A dekoratőr forradalmi módon leszámolt minden hagyományos karácsonyi szimbólum használatával, és bámulatos nyerseséggel koncentrált a vásárlási lázra. Bár a termék kissé elsikkad, de ki ne menne be érdeklődni a boltba egy ilyen neonaív, kézzel festett műalkotás láttán?

 

7. A cinikus

Minden szorult helyzetben lévő embernek boldog karácsonyt és békés ünnepeket kíván a zaci!

 

8. A profi

Egyértelműen látszik, hogy egy vérbeli szakember készítette az ünnepi kirakatot, aki ráadásul jártas lehet a virágkötészetben is.

 

9. Nem hal, de disznótoros

Személyes kedvencünk az ünnepi díszbe öltöztetett hurka-kolbász árus. Igaz, hogy a Mikulás már visszament Lappföldre, de ezt a kis bakit nézzük el a lelkes ötletgazdának!

 

10. A minimalista

Dekoratőrök, figyelem! Nem kell mindig nagyot álmodni, itt egy kiváló példa arra, hogy egy-két ügyesen elhelyezett dekorelemmel milyen pazar karácsonyi hangulatot lehet teremteni. Egyszerűség, letisztultság, nagyító!

 

11. 5 in 1

Ehhez sajna nincs mit hozzáfűzni 🙁

 

12. Az elegáns

Semmi hivalkodás vagy agresszív reklám. A karácsony végül is a szeretet ünnepe és nem az eszement vásárlásé. Erre figyelmeztet a finoman elhelyezett dísz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.