Fotó

Krokodil az úttesten, füstszörny az égen – a hét képekben

Miközben egy mély kátyún egy krokodil sétál keresztül, emberek ezrei jógaszőnyegekkel terítik le az utcákat, a világ egy másik pontján a világ leghíresebb gyermekének ruhatárát árverezik el, menekültek ezrei pedig újra hazatérhetnek otthonaikba. A hét képeit hoztuk el.
Június 16.: A first lady, Michelle Obama Harry herceggel találkozik a Kensington-palotában. Amerika első asszonya lányaival és édesanyjával körutazáson vesz részt, hogy erősítsék a Let Girls Learn Initiative kampányt.

 

Június 17.: Szír menekültek Törökországból gyalogolnak vissza otthonaikba, miután a kurd haderő kikergette az Iszlám Állam terroristáit a területről.

 

Június 18.: Az indiai művész, Baadal Nanjundaswamy egy életnagyságú krokodilt készít egy óriás kátyúba Bangalore egyik forgalmas úttestén, hogy ezzel hívja fel az illetékesek figyelmét a javítás szükségességére.

 

Június 18.: Japánban bemutatták Peppert, a humanoid robotot, amit a SoftBank forgalmaz.

 

Június 18.: Menekültek Párizsban várakoznak. Franciaország 10 500 – a Földközi-tengeren keresztül menekült – ember számára biztosít menekültszállást.

 

Június 18.: Harper Beckham kinőtt ruhái árverezésre várnak a Mary’s Living And Giving shopban, a befolyt összeget gyermekek megsegítésére szánják.

 

Június 19.: Mintegy 5000 beöltözött katona 20 000 néző előtt újra eljátssza a waterlooi csatát, annak 200. évfordulója alkalmából.

 

Június 19.: Egy nő az indonéz Sinabung vulkán lábánál elterülő telkéről nézi a tűzhányóból feltörő füstöt. A vulkán kitörése óta tízezer helyinek kellett elhagynia otthonát.

 

Június 19.: Újdelhiben nemzetközi jóganapot tartanak.

Nézd meg ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.