Fotó

Melegjogok és fesztiválhangulat – a hét képekben

Miközben szír menekültek közelednek a magyar határ felé, a francia-olasz határnál egy muszlim férfi ünnepi vacsorát készít, egy bangladesi kisfiú a munkahelyén pózol, Athénban hamis eurót szórnak a levegőbe, az USA-ban pedig országszerte engedélyezik a melegházasságot. A hét képeit hoztuk el.
Június 22. – Athénban, a görög parlament előtt hamis eurókat szórnak szét, miközben ezrek tüntetnek, és követelik, hogy Görögország maradjon az Európai Unió és az euróövezet tagja.

 

Június 24. – Egy menekült a francia-olasz határon arra vár, hogy véget érjen a muszlim böjt, és napnyugta után megtarthassa társaival a csoportos étkezést, az iftárt.

 

Június 24. – A párizsi divathét kifutóján a Walter Van Beirendonck férfikollekciót mutatják be.

 

Június 24. – Egy bangladesi kisfiú egy fotó erejéig megszakítja a munkát egy fémgyárban. Tetőtől-talpig beborítja az alumíniumpor, védőfelszerelése nincs.

 

Június 25. – Jack Black Londonban pózol a Kung Fu Panda 3 bemutatóján.

 

Június 25. – Szír menekültek közelednek a magyar határ felé.

 

Június 26. – Sydneyben egy kislány a tengerparton korcsolyázik.

 

Június 25. – Egy fesztiválozó a napsütésben, Glastonbury

 

Június 26. – Argyle Prima: így hívják azt az 1,20 karátos vörös gyémántot, amit Sydneyben mutatnak be azon a kiállításon, ahol összesen 65 darab gyémántot vonultatnak fel, köztük mindössze négy vöröset.

 

Június 26. – Arielle Cronig (balra) és Elaine Cleary Washingtonban csókolóznak az utcán, ünneplik, hogy mind az 50 államban engedélyezték a melegházasságot.

 

Június 26. – A Bakuban megrendezett Európai Játékok keretei között a férfiúszók az 50 méteres hátúszásban teljesítenek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.