Fotó

Hosszú Katinka országos csúccsal jutott az elődöntőbe – fotók

Büszkeségtől dagad a mellünk: a kazanyi vizes világbajnokság hétfői napján Hosszú Katinka országos csúccsal jutott 100 méter háton az elődöntőbe. Aki lemaradt volna róla, annak képekben mutatjuk.
Hosszú Katinka, bár országos csúccsal jutott 100 méter háton az elődöntőbe a kazanyi vizes világbajnokság hétfői napján, visszalép az elődöntőtől, mert nem akarja a 200 méter vegyes döntőjét kockáztatni.

 

A szám rövidpályás világbajnoka az ötödik előfutamban indult, s 58.78 másodperces eredménnyel ért célba, amivel önmaga tavaly szeptemberben, Szingapúrban felállított 59.36 másodperces idejét adta át a múltnak. Katinka a célba érkezés után azt mondta, a célt teljesítette, de visszalép az elődöntőtől, mert a nem sokkal utána következő 200 méter vegyes fináléját nem akarja kockáztatni.

 

Katinka vasárnap 200 méter vegyesen az előfutamban, majd az elődöntőben is Európa-csúcsot úszott, és a legjobb idővel várja a magyar idő szerint 18.11 órakor kezdődő finálét, amelyet 17.24 órától előz meg a 100 méter hát elődöntője.

 

Hosszú Katinka a célban a 200 méteres vegyesúszás elődöntőjében a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 2-án. A magyar úszó újabb, 2:06.84 perces Európa-csúccsal jutott a döntőbe.

 

Kazany, 2015. augusztus 2.

 

Kazany, 2015. augusztus 2.

 

Kazany, 2015. augusztus 2.

 

Kazany, 2015. augusztus 2.

 

Olvasd el ezt is!

Hosszú Katinka megható anyák napi üzenete

A Story-gála legragyogóbb csillaga volt Hosszú Katinka

Világsztár hajolt meg Hosszú Katinka előtt – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.