Fotó

Femme fatale: a ma 40 éves Charlize Theron 40 arca – fotók

Zseniális színésznő, lelkes állatvédő, a női jogok elszánt harcosa, békenagykövet és nem utolsó sorban ízig-vérig nő, aki pontosan tudja, mit jelent méltósággal megélni a korát. Ma épp a 40-et.
1992-ben afrikai otthonában, Benoniban.

 

1996-ban

 

1997-ben Woody Allennel, a Sztárral szemben című film forgatásán.

 

Charlize Theron 1999-ben: balra az Amerikai pite bemutatóján, jobbra Michael Cain oldalán közös filmjük, az Árvák hercege bemutatóján.

 

2000-ben Robert Redforddal a Bagger Vance legendája forgatásán, és a Hulla, hó, telizsák bemutatóján, melyben Ben Affleck volt a partnere.

 

2001-ben akkori párjával, Stuart Townsend színésszel a PETA humanitárius díjátadóján. Charlize lelkes és harcos állatvédő, aktív tagja a PETA állatvédő szervezetnek. Jobbra az Édes november című filmje bemutatóján, melyen Keanu Reeves oldalán szerepelt.

 

2002-ben Will Smith és Jennifer Garner oldalán az MTV Movie Awardson.

 

2003-ban Orlando Bloom és Adrien Brody oldalán a GQ Men of the Year Awardson. 

 

2004-ben Oscar-díjat kapott A rém című filmben nyújtott alakításáért. Ugyanebben az évben Sean Penn a Titokzatos folyóért szintén megkapta a legjobb főszereplőnek járó díjat.. A 61. Golden Globe-ról a legjobb színésznőnek járó díjat hozta el.

 

2004. március 11-én Johannesburgban találkozott Nelson Mandelával, aki gratulált a színésznő Oscar-díjához. Charlize Theron volt az első afrikai színésznő, aki átvehette ezt a díjat.

 

A szörny bőrében

 

2005. januárjában a 62. Golden Globe-on mosolygott, szeptember 30-án pedig felavatták bronzcsillagát a Hollywoodi Hírességek Sétányán.

 

2006-ban a Kőkemény Minnesota című filmje bemutatóján a Sydney’s State Theatre-ben, jobbra pedig a 12. Annual Screen Actors Guild Awardson látható.

 

2007-ben az Alvajárók bemutatóján nyilatkozik.

 

2008-ban a 65. Velencei Filmfesztiválon Jennifer Lawrence, Joaquim de Almeida, Guillermo Arriaga rendező, Jose Maria Yazpik és J.D. Pardo oldalán a Megváltás című film bemutatóján.

 

2008. sűrű év volt a színésznő számára: ENSZ-békenagykövetté választották New Yorkban, és ugyanebben az évben mutatták be a Hancock című filmet is, melyben Will Smith partnere volt.

 

2009. november 4-én Viggo Mortensen oldalán Az út című film bemutatóján látható, szeptember 10-én pedig New Yorkban, a Dior Boutique-ban egy Vogue magazint dedikál, melynek címlapjára ő került.

 

Édesanyja, Gerda Theron társaságában 2010-ben a 69. Golden Globe díjkiosztón.

 

2011-ben novemberében az IFP’s 21st annual Gotham Independent Film awardson és szeptember 30-án a RAGE Official Launch Partyn.

 

2012. elején még hosszú hajjal vonult, decemberben a Mad Max forgatása miatt bevállalta a rövid hajat. 

 

2012-ben a Prometheusban

 

2013. februárjában a Cinema For Peace Galán (balra) és a Performing Arts Inaugural Galán novemberben.

 

2014-ben a 86. Oscar-díjátadón (balra) és Sean Pennel a ‘Charles James: Beyond Fashion’ Costume Institute Galán a Metropolitan Múzeumban.

 

Charlize Theron 2015. márciusában Cannes-ban.

 

Chralize Theron 2015. április 18-án kisfia, Jackson Theron és Sean Penn társaságában.

 

2015-ben a Dark places című filmben

 

2015: Charlize Theron a Madame Tussauds múzeumban – viaszból.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.