2014. Május 04.
Gőzölés:
A gőzölés lényege, hogy az étel folyadékkal nem érintkezik, hanem annak a gőzében puhul meg. Hogy melyik zöldséget mennyi ideig kell gőzölni, és melyik a legalkalmasabb eszköz a gőzölésre, megtudhatod mai videónkból.
még több cikk
Liptai Claudia megmutatta lányát, Pankát gyönyörű szép esküvői ruhába bújva
Anyaotthonba került a 17 éves anya, akinek a kisbabáját patkányok harapdálták össze
Meghalt Azahriah menedzsere, Ferich Balázs
Nőként kezdett új életet Németországban a megasztáros Szecsődi Kari
Sztárok, akik a nagyszüleiket vitték a vörös szőnyegre
Csillagjegyek, akik remek hétvége elé néznek
Geszti Péter Gryllus Dorkáról: „Húsz év távlatából is azt érzem, nekünk akkor találkozni kellett”
Drámai baleset a Richter Cirkusz előadásán: megsérült a motoros akrobata a Halálgömbben
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.