Gasztro

Amurszeletek firenzei módra

Hozzávalók

  • 1200 g amur
  • 200 g trappista sajt
  • 400 g parajlevél
  • 200 g vaj
  • 20 g só
  • 5 g őrölt bors
  • 5 ml fokhagymaolaj
  • 4 db tojás

    Elkészítés

    A megtisztított, filézett, beirdalt, felszeletelt halat megsózzuk. Közben a friss parajlevelet sós vízben leforrázzuk és leszűrjük. Az előkészített halszeleteket vajban megsütjük, kivajazott tűzálló tálba tesszük. A parajleveleket egyenletesen elosztjuk a szeleteken, megsózzuk, őrölt borssal fűszerezzük, pár csepp fokhagymaolajat locsolunk a tetejére. Körülrakjuk a főtt tojás szeleteivel, és reszelt sajttal megszórjuk. Vajdarabkákat csipkedünk rá, majd sütőben aranysárgára pirítjuk.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top

    Szeretnél értesítést kapni?

    Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

    A hét legizgalmasabb cikkei!
    Friss sztárhírek itthonról és külföldről
    Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
    Regisztráció

    Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

    1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
    2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
    3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
    4. Jelentkezz be a friss jelszóval

    Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

    Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

    Új jelszó mentése