Gasztro

Angolna nyárson

Hozzávalók

  • 700 g angolna

  • 20 g só

  • 150 g füstölt szalonna

  • 80 g citrom

  • 4 db zöldpaprika

    Elkészítés

    A megtisztított angolnát kétujjnyi vastag darabokra vágjuk, sóval ízesítjük. A zöldpaprikát megmossuk, kicsumázzuk és nagyobb darabokra vágjuk. A szalonnát a paprikához hasonló méretű kockákra daraboljuk. Nyársra fűzzük az elkészített anyagokat, majd faszénparázs fölött megsütjük.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top

    Szeretnél értesítést kapni?

    Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

    A hét legizgalmasabb cikkei!
    Friss sztárhírek itthonról és külföldről
    Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
    Regisztráció

    Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

    1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
    2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
    3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
    4. Jelentkezz be a friss jelszóval

    Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

    Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

    Új jelszó mentése