Gasztro

Fõtt tészták és tarhonya





Hozzávalók

• 300 g gyúrt vagy vásárolt száraz tészta
• 300 g tarhonya
• 20 g zsír
• só


Elkészítése

A főtt tésztákhoz a megfelelő mennyiségű tésztát forrásban lévő sós vízben, gyakori kevergetés mellett puhára főzzük. Leszűrjük, és hideg vízzel lemossuk, majd felhevített zsiradékban megforgatjuk, megsózzuk, felforrósítjuk és tálaljuk.

A tarhonya készítésénél a zsiradékot felhevítjük, a megfelelő mennyiségű tarhonyát hozzáadva azt aranysárgára pirítjuk, másfélszeres mennyiségű forrásban levő sós vízzel felengedjük, hozzáadjuk a megtisztított vöröshagymát, és fedővel lefedve lassú tűzön vagy sütőben készre pároljuk. Húsvillával felkeverve forrón tálaljuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése