Gasztro

Édes receptek minden mennyiségben

Ez az "édes kis" weboldal minden bizonnyal gyakran látogatott hely lesz a finom sütik kedvelõi és az interneten receptkülönlegességek után böngészõk számára.















Kattints a képre!
Ha ellátogatunk a ránézésre is gusztusos, sok képpel díszített www.oetker.hu címre, egyből láthatjuk, hogy a süteménykészítéssel kapcsolatos egyik legtöbb információt tartalmazó oldalra kerültünk.

A hetente frissülő receptrovatban jobbnál jobb süteményreceptek között válogathatunk kedvünkre az egyszerű keverttésztától a rafinált ünnepi tortákig, kiegészülve a évszakhoz, ünnepekhez illő aktuális receptekkel.

Klasszikus sütemények (zserbó, túrótorta, oroszkrémtorta, stb.) mellett rengeteg izgalmas, új édesség receptjét is beszerezhetjük. Megtanulhatjuk továbbá, hogyan készítsünk el otthon olyan jól ismert, de különleges finomságokat, mint például a “muffin”.







Kattints a képre!
A receptek nagyon jól használhatók, képpel illusztráltak, így a “szemünkkel is megkívánhatunk” olyan étvágygerjesztő sütiket, mint a mézes krémes aszalt meggyel vagy a vaníliás mogyoróbomba.

A recepteket egy klikkeléssel kiprintelhetjük A4-es lapra, és vihetjük magunkkal a bevásárláshoz, lefűzhetjük saját receptgyűjteményünkbe.

Hogy előre tudjuk, mekkora feladatba vágunk, a recept mellett az elkészítés nehézségi fokát külön kis ikon (1-3 kuglófig) jelzi.
Aki szeret készen kapni receptajánlatokat, feliratkozhat a “Hét receptjére”, és minden héten e-mailben megkapja egy finom új sütemény receptjét.







Kattints a képre!
A receptek mellett a nyitóoldalon friss információk várnak a különböző Dr. Oetker akciókról, új termékekről, lehetőségünk van termékminták kérésére, e-mailben feltett, sütéssel kapcsolatos kérdéseinkre pedig gyors választ kaphatunk a Dr. Oetker szakértőjétől.

Az oldalon hasznos információkat kapunk az összes – mintegy 120 féle – Dr. Oetker termékről is, azaz a sütő- és befőzőszerektől és a desszertektől a müzlikig és a mélyfagyasztott pizzákig mindenről megtudhatjuk: milyen ízekben kapható, hogyan kell elkészíteni, a diétázók pedig a részletes tápérték adatokat is böngészhetik.

Aki pedig arra kíváncsi, hogy lehetne saját cége 100 évnél tovább is sikeres, az a Dr. Oetkert immár 4 generáció óta vezető Oetker családtól megtudhatja a – szerintük – rémegyszerű titkot:
“A minőség a legjobb recept.”

Tessék kipróbálni! www.oetker.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top