Gasztro

Tippek- a salátákhoz





A saláták alapanyagát mindig formásan és lehetőleg egyforma szeletekre, kockákra, vagy metéltre vágjuk.


A főtt salátákat (burgonya, cékla, spárga stb.) roppanósra, félpuhára főzzük. 


A zöldsalátákra (fejes, endívia stb.), hogy ropogósak maradjanak, a dresszinget csak a tálalás előtt öntsük rá, vagy forgassuk meg benne. 






A salátákat – a zöldsaláták kivételével – tálalásuk előtt pár órával készítsük el, hogy a fűszerek az anyagokat jól átjárhassák.


Az összetett salátákat (hús és zöldségfélék, halak) könnyedén, óvatosan keverjük össze, a keveréshez fa-vagy műanyagkanalat használjunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése