Gasztro

A nyugalom pillanatai

Egy-egy feszült, fárasztó munkanap után mindannyian gyors kikapcsolódásra, hatékony stresszûzésre vágyunk. Ehhez elég néhány szem a Pilóta Pillanatokból.





Hazaértünk, becsuktuk magunk mögött a lakás ajtaját, ezzel kizártuk ugyan a külvilágot, de a napközben felhalmozódott stressz, feszültség még ott lappang bennünk. Ahhoz, hogy kikapcsolódjunk be kell vetnünk néhány trükköt!

Először is, gyorsan vessük le az utcai, dolgozós ruhánkat, és bújjunk valami kényelmesebbe, ezzel ugyanis megválunk a mai napi munkahelyi emlékektől, mintegy új szakaszt kezdünk az estében! Legyen az egy színes szoknya, vagy egy kellemes pamut top, a lényeg, hogy kedvenc darabjaink egyikét válasszuk.






Kapcsoljuk ba a tévét, és keressük meg kedvenc sorozatunkat, vagy műsorunkat. Biztos van egy fél óránk, arra, hogy ne csináljunk semmit, csak tévézgessünk. De hallgathatjuk a rádiót, vagy a kedvenc CD-nket is egy jó könyvvel a kezünkben, a lényeg, hogy teljesen zárjuk ki a külvilágot!

Bontsunk ki egy csomag Pilota Pillanatokat, és majszoljunk el néhány kekszet! Ne féljünk, ha nem habzsoljuk, nem fog ártani az alakunknak, a csokis-mogyorós vagy épp csokis-vaniliás íz pedig teljesen ellazít, megnyugtat.
És ha megvolt ez a kis hazatérési szertartás, máris jobb kedvvel megy a vacsorafőzés, vagy a házimunka!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top