Gasztro

Neked is fáj a hátad? Szerencsére van pár tippünk

Érezted már azt a kellemetlen, szúró, hasogató vagy lüktetõ fájdalmat a derekadon? Elõfordult már veled, hogy hosszú ideig ültél egy helyben és nehezedre esett felkelni, vagy akár csak megmozdulni?





Ha igen, ne ijedj meg, nem vagy egyedül.
A hát- vagy derékfájás az emberek 80%-ánál legalább egyszer életében előfordul! Hihetetlen szám, ugye? Korunk egyik népbetegsége a hátfájás, csak épp kevesebbet beszélnek róla, mint az elhízásról, pedig több embert érint.

Csak óvatosan!
A hátfájás kialakulásának igen szerteágazó okai lehetnek. Hirtelen megjelenhet a fájdalom, gyakran minden előzmény nélkül akár egy rossz mozdulat, nehéz tárgy emelése, vagy egyszerűen csak a rossz testtartás miatt is. Ahhoz, hogy megelőzzük a fájdalmat, tudatosan oda kell figyelnünk magunkra. Nem nagy áldozat azért, hogy elkerüljük a későbbiekben a tartós mozgási nehézségeket, a hangulatot elrontó fájdalmat, és – rosszabb esetben – a költséges terápiát. Csak arra figyeljünk, hogy testtartásunk helyes legyen, azaz, hogy a hátunk egyenes maradjon állás, ülés, mozgás közben is, valamint, hogy ne emeljünk nehéz tárgyakat.

Már fáj? Van természetes megoldás!
Ha azonban már megtörtént a baj, újra és újra előfordul a kínzó fájdalom a derekunkban vagy a hátunkon, akkor igyekezzünk természetes módszerekkel segíteni magunkon. Ki akar vegyszereket adagolni magába, ha van teljesen kíméletes, természetes megoldás is? Amit ajánlani tudunk, az a Kosmodisk termékcsalád. Ez az eszköz ugyanis teljesen kockázatmentes, az országos tévhittel szemben mágnest sem tartalmaz, ugyanis kizárólag a formája révén hat, akupresszúrás pontokat masszírozva. Gyakorlatilag egy gerincmasszírozóval állunk szemben. A legismertebb a Kosmodisk Classic nevű alaptermék, amelyet már jól ismerhetünk a televízióból is. Ennek a teljesen észrevehetetlenül hordható eszköznek köszönhetően világszerte már több mint egymillió hátfájással küszködő ember él újra fájdalommentes életet.

Ha fáj a hátad vagy a derekad, mit veszíthetsz? Próbáld ki!





Csollány Szilveszter Olimpiai bajnok tornászunk már három éve használja a Kosmodisket, és tanúsíthatja annak áldásos hatását: „Pályafutásom során volt egy-két olyan sérülésem, amikor meghúzódott a nyakam, megfájdult a hátam… ilyenkor mindig masszőrrel tudtuk megoldani a problémát. A Kosmodisk azonban kiváltotta a masszőrt, elmúlt a hátfájásom tőle.” 


 


 



Bővebb információért kérem kattintson ide »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top