Gasztro

Citromos burgonyapüré diódarabkákkal

Hozzávalók:

• 50 dkg burgonya
• 3-4 gerezd fokhagyma
• 1 tojássárgája
• olívaolaj
• citromlé
• só
• bors
• 4-5 dkg darabolt dió

Elkészítési javaslat:

A hámozott burgonyát vágd kockákra, sós vízben főzd puhára. Krumplinyomóval törd össze, majd keverd el benne a zúzott fokhagymát és a tojássárgáját. Adj hozzá annyi olívaolajat, hogy krémes állagú legyen. Citromlével és borssal ízesítsd, dobáld bele a diót, és keverd jó habosra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése