Gasztro

Szenvedéllyel az igaz pillanatokért

Azt mondják, a szenvedély belülről fakad, és a legboldogabb emberek mindig azok, akik szívesen és szenvedélyesen foglalkoznak mindennel, amit csinálnak. A szenvedély tehát nemcsak a szerelmi életünkben fontos, hanem az élet minden területén. Szenvedélyesen lehet szeretni, dolgozni, játszani, táncolni, kommunikálni, főzni, bármit, amihez igazán kedvünk van.

A szenvedély adja az élet sava-borsát. Ezek azok a pillanatok, amikor minden sejtünk egy dologra fókuszál. Amikor minden kreativitásunkat, eredetiségünket és szenvedélyünket egy irányba összpontosítjuk. Ilyenkor születnek a maradandó dolgok.

Napjaink rohanó világában minden eddiginél fontosabbak számunkra a mindennapok apró, örömteli pillanatai, az apró ünnepek családunkkal és barátainkkal.

 

Az igaz pillanatok ugyanis az apró gesztusokban rejlenek. Amikor megérzed, hogy a másik mire vágyik, mit szeretne. Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor fáradtan hazatérve a munkából otthon gyönyörű rend fogad, amit a gyerekeimnek köszönhetek, és a kedvesem ott áll a fotel mellett a gőzölgő habos kávéval. Vagy amikor a vasárnapi focimeccsről hazatérve azzal várom őket, amit a legjobban szeretnek: ebéd után a közös társasjáték mellett elfogyasztható desszerttel.

Az igaz pillanatokhoz az is elég, ha megérzed, hogy egy barátodnak szüksége van rád, vagy ha tudod, mennyit számít édesanyádnak, ha felhívod telefonon. Nem kell nagy dolgokat tenni ahhoz, hogy a környezeteddel éreztesd, fontosak neked. Egyszerűen csak meg kell teremteni az igazi, eredeti pillanatot. Egy mosollyal, egy jó szóval vagy valami finomsággal.

Az együtt töltött, igaz pillanatokat pedig még feledhetetlenebbé tehetjük inspiráló, ínycsiklandó ételek, desszertek élvezetével… például egy finom jégkrémdesszerttel. Semmi más nem olyan eredeti és finom, mint a Carte d’Or, amely kizárólag minőségi összetevők és alapanyagok felhasználásával, kreatív és izgalmas receptek alapján készül, az alkotó minden szenvedélyével.

További jégkrémtitkokért, érdekességekért, ínycsiklandó receptekért és izgalmas nyereményjátékokért kattints a www.jegkremdesszert.hu weboldalra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top