Gasztro

Zabkása (porridge)

Hozzávalók:

1 csésze zabpehely,

1,5 csésze víz,

1 csésze tej,

1 evőkanál méz.

Ízlés szerint fahéj, juharszirup, gyümölcsdarabok (banán, reszelt alma, aszalt sárgabarack stb.).

 

A zabpelyhet öntsd fel 1,5 csésze vízzel, és kezdd el puhára főzni. Amikor a vizet már magába szívta, akkor add hozzá a tejet is. Főzd teljesen puhára, majd néhány percre takard le egy fedővel, és hagyd megduzzadni. Ízesítsd ízlés szerint mézzel.

Tálaláskor keverhetsz bele gyümölcsöt, vagy megszórhatod fahéjas porcukorral, esetleg ízesítheted juharsziruppal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése