Gasztro

Wasabi hab füstölt lazaccal

Hozzávalók:

  • Wasabi hab füstölt lazaccal30 dkg füstölt lazac
  • 2 dkg Wasabi
  • 4.5 dl Milli Főzőtejszín Light 15%
  • 2 dkg porcukor
  • 1 fej lollo rosso
  • 5 dkg madársaláta
  • 1 dkg Frisée saláta
  • 1 db lime
  • 2 cl tökmagolaj; só; bors

 

Először is egy keverőtálba tegyük a wasabit, kevés sót, és porcukrot. Aztán öntsük hozzá a 4.5 dl Milli Light Főzőtejszínt. Fontos, hogy alacsonyabb zsírtartalmú tejszínt használjunk, hiszen ennyi egészséges hozzávaló mellé egészséges kísérő dukál. Ha megvan, akkor töltsük bele egy 0,5 l-es szifonba és 1 db patronnal habosítsuk fel. Némi habozás után jöhetnek a saláták. Lime lével, és tökmagolajjal ízesítjük, sózzuk, borsozzuk. A szeletelt füstölt lazachoz tálaláskor adjuk hozzá a pirítóst, a salátát, és a wasabi habot.

Jó étvágyat!

Itt most meg is nézheted,

milyen egyszerűen készül el ez a finom fogás!

 

Még több recept:

Panna cotta 8 személyre

Házi taglatelle tejszínes vargánya gombamártással

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top