Indiai pulao rizs

nlc | 2009. Október 14.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Felmelegítjük a vajat, és megpirítjuk benne a zöldpaprikát, a gyömbért és a kurkumát. A paradicsom kivételével hozzáadjuk a zöldségeket, és 4-5 percig pároljuk őket.
Belekeverjük a rizst, forró vízzel felöntjük, majd beletesszük a paradicsomot, a babérlevelet, a római köményt és a sót is.
Ha megfőtt, eltávolítjuk a babérleveleket.

Citromcikkekkel díszítve tálaljuk.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version