Gasztro

Kecskesajtos-paradicsomos lepény

Gyorsan elkészíthető, hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.

Hozzávalók:

  • 50 dkg leveles tészta
  • 25 dkg félkemény kecskesajt
  • 25 dkg koktélparadicsom
  • olívaolaj
  • friss kakukkfű

Kecskesajtos-paradicsomos lepény

Elkészítés:

Nyújtsuk ki a tésztát, 4-5 mm vastagra. Helyezzük bele vagy egy nagy (26 cm) vagy több kis tortaformába.
A tésztát fedjük be szeletelt kecskesajttal, majd tegyük rá a felszeletelt paradicsomot. Sózzuk, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, tépkedjünk rá friss kakukkfüvet és 180-200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig süssük.

Tipp:
fiatal, száraz fehérbor illik hozzá

Előkészítés: 15 perc
Sütés: 25 perc
450 kcal/adag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése