Gasztro

Mondd ki a McIgent a Mekiben!

Eddig hajlamosak voltunk azt hinni, hogy a McDonald’s gyorséttermek a világon mindenütt egyformák, és mekkorát tévedtünk. A hongkongi Mekikben például már lakodalmat is lehet tartani…
Mondd ki a McIgent a Mekiben!

Foglalj asztalt, és vidd a fogkefédet is! » 

Azt még csak-csak megemésztette a gyomrunk, hogy Indiában a hamburgerekben a marha helyett inkább a birkahúst preferálják, Görögországban pedig létezik pitába tömött burger is, de azt már mi is a nehezen megemészthető szolgáltatások közé soroljuk, hogy a hongkongi Mekikben akár a lagzinkat is megszervezhetjük.

Az új szolgáltatás máris népszerű a nyitottabb gondolkodású helyi fiatalság körében, és az amerikai óriáscég vezetői úgy gondolják, hogy az egyre dráguló tradicionális kínai esküvők miatt a jövőben nőhet a szolgáltatás népszerűsége a szűkösebb pénztárcájú párok körében.

Mondd ki a McIgent a Mekiben!A „Meleg és édes házassági csomag” elnevezésű esemény 1282 dollárt kóstál, és az ár tartalmaz nem túl drága (és valószínűleg nem túl hasznos) nászajándékokat, rózsaszín McDonald’s-logóval ellátott díszes meghívókártyákat és egy nagy halom klasszikus mekis menüt.

Csekély 165 dolláros többletért a menyasszony számára fehér ünnepi ruhát is biztosítanak (csak ne ketchupozza össze!), a spéci esküvői torta pedig 88 dollárt kóstál. A rózsaszín McDonald’sos háttérfüggönyért 321 dollárt kell összespórolni. Ha mindez megvan, már csak abban kell reménykedni, hogy a gyorséttermi házasság nem lesz túl gyors lefolyású…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top