Gasztro

Torkos Csütörtök: pontosan látható, hol és mikor van még szabad asztal

A megújult torkoscsutortok.hu oldal térképes keresővel megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad asztal március 10-re.
Torkos Csütörtök: pontosan látható hol és mikor van még szabad asztal

Jön a Torkos Csütörtök »

A NetPincér.hu asztalfoglalási szolgáltatásán keresztül tavaly 15 000 ember foglalt asztalt a www.torkoscsutortok.hu oldalon. „Az idei évben bevezetett újításnak köszönhetően a vendégek már csak a szabad időpontokra tudnak asztalt foglalni. Túl az 5000. foglaláson, már most érezhetően nő a felhasználói elégedettség az internetezők és az éttermek körében is” – nyilatkozta Perger Péter ügyvezető.

A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, s mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni. Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés 48 órán belül érkezik meg e-mailben.

A szolgáltatás nemcsak a vendégek, de a Torkos Csütörtök akcióban részt vevő közel 1000 étterem számára is ingyenes. Külön Torkos Csütörtök rajongói klub várja, hogy a felhasználók a közösségi oldalon keresztül megosszák egymással élményeiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top