Gasztro

Jön a húsvéti, karszalagos szingliparti!

Ki mondta, hogy egy borkóstoló alkalmával nem lehet ismerkedni? Nagyon is lehet, és erre most tökéletes alkalom nyílik Budapest egyik legklasszabb (és dohányfüstmentes!) borbárjában. Ne hagyjátok ki!
Jön a húsvéti karszalagos szingli parti!Különlegességre vágysz? Itt biztosan találsz kedvedre valót!

A Doblóban mindig kitalálnak valamit! Most például azt, hogy április 4-én este fél 8-tól szinglipartit szerveznek nekünk. Nem kell megijedni, nemcsak azokat várják szívesen, akik húsvétra új lovagot szeretnének beújítani maguknak. Az este folyamán a különféle színű karszalagok jelzik majd, kinek mi a szándéka. A zöld azt jelenti, „Szabad a pálya!”, a sárga, hogy „Szabad vagyok, de lassan a testtel!”, a  pirosat pedig a „Csak nézelődöm” szándékkal érkezők kapják. Isteni, nem? Így legalább biztosan nem fognak félreérteni bennünket. A finom borok kóstolásán, a pasifogó falatokon és a remélhetően kellemes ismerkedésen túl az sem utolsó szempont, hogy aki közülünk érkezéskor bemondja a jelszót (Az NLCafé olvasója vagyok), az grátisz tombolajegyet is kap! Ezzel pedig nagyon klassz nyereményeket lehet nyerni. Jó lesz, ha sietünk, mert a hely limitált férőhellyel rendelkezik, és ki tudja, lehet, hogy egy komoly nyári affér, vagy éppen egy édes kísértés vár ránk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top