Gasztro

Jamie Oliver: Kész, feladom, vége!

A sztárszakács az idegösszeomlás szélére jutott, mert az Amerikai "Food Revolution" nevű akciója kudarcba fulladt. Jamie már semmi mást nem akar, csak hazamenni.
Jamie Oliver: Kész, feladom, vége!A Sülvefőve séfje, Wossala Rozina szívesen főzne Jamie-nek

Alig két hónapja mi is beszámoltunk arról, hogy az angol séf új műsorának akár a Mission Impossible, vagyis a lehetetlen küldetés nevet is adhatta volna. Az amerikaiak ugyanis látványosan nem kértek abból, hogy Jamie Oliver korszerűbbé tegye a menzakaját. Az ellenzői akkor még csak azzal vegzálták, hogy nem engedték be a sulikba, folyamatosan a nyomában loholtak, és olyan is volt, hogy elkergették egy-egy nagyobb hamburgerezőből.

Mostanra viszont már igazi háborúvá fajult a helyzet. Ezt maga Jamie jelentette be. „Elegem van, teljesen kikészítettek! – fakadt ki a sztárszakács. – Ahol csak lehet, keresztbe tettek nekem, sarokba szorítottak. Fogalmam sincs, mit tehetnék még. Most semmi mást nem akarok, csak hazamenni és a családommal lenni.” Amellett, hogy kíváncsian várjuk a fejleményeket, szurkolunk Jamie-nek. Leginkább azért, hogy a kudarcok után talpra tudjon állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top