Gasztro

A pincér házhoz jön, és ott is marad!

Egy városban, ahol még a McDonald's is vállal házhoz szállítást, ne lepődjünk meg azon, ha a pincér nemcsak kihozza az ételt, hanem némi extra fizuért cserébe fel is szolgálja az asztalunknál.

A pincér házhoz jön, és ott is marad!Készítenél egy kis home-made kínait? Itt biztosan találsz kedvedre valót!

A Haidialo a maga 53 éttermével igazi sikertörténet Pekingben. Esténként tízezer ember eszik náluk, akik akár két órát is hajlandók sorban állni egy szabad asztalért, a sikert pedig a speciális forró edényüknek köszönhetik. Ez egy több rekeszre osztott edény, amiben forró csirkelevest, forrásban lévő szecsuáni fűszeres olajat, valamint nyers zöldségeket és húsokat tálalnak, amit az asztalnál nyárson sütnek ki.

Már ez is nagyon innovatív. Ám a cég igazán nagy húzása abban rejlik, hogy nemcsak házhoz szállítást vállalnak (egy étel ára így csak nagyjából 1800 forint), de ha történetesen megduplázzuk ezt az összeget, a pincér ott marad segíteni a vacsoránál, sőt még a maradékot is kiviszi a szemétbe! Megéri, nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top