Gasztro

A teljes kiőrlésű az igazi

Ha már nassolunk, mert van, amikor muszáj, válasszuk a teljes kiőrlésű gabonából készült rágcsákat. Ezt javasolják amerikai táplálkozásügyi szakemberek. Milyen igazuk van – még az ízük is jobb!
A teljeskiőrlésű az igaziAdjunk néhány tippet a tuti mozinasihoz? Tessék, csak tessék!

Az, hogy a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér jót tesz velünk, talán már nem újdonság. A pozitív élettani hatásairól írt tanulmányoknak, cikkeknek se szeri, se száma. Arról viszont eddig még kevesebbet hallhattunk, hogy a ropogtatni valók is legalább ilyen jó hatással vannak ránk. Leginkább persze akkor, amikor bánatunkban vagy valami bevackolós, izgalmas film mellé megkívánunk valami snacket – olyasmit, amit nem nekünk kell elkészíteni. Amerikai szakemberek szerint ilyenkor azzal tesszük a legjobbat magunkkal, ha szintén teljes kiőrlésű gabonából előállított rágcsáért nyúlunk. Egyfelől ez az alapanyagnak köszönhetően egészségesebb, másfelől pedig a természetessége miatt még finomabb is. Erre mondják, hogy két legyet egy csapásra, igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése