Gasztro

Nyárváró menü a Sülvefőve séfjeitől

Harmath Csaba, Szőke Jani és Hernyák Tomi igazán könnyed, színes és ízbombás ételeket kreáltak nektek, hogy legyen mivel elkápráztatni a pasikat.
Nyárváró menü a Sülvefőve séfjeitőlA séfek az ideális piknikkosarat is összerakták nektek!

A spárgát addig kell enni, amíg szezonja van – márpedig most nagyon az van. Saját bevallása szerint Harmath  Csaba akkor szokta elkészíteni ezt az ételt, ha nagyon nincs kedve főzőcskézni, mert ilyenkor tökéletes vacsorára. De mi tudjuk, hogy a spárga, pont azért, mert ripsz-ropsz megvan, bármikor jöhet! A zöld spárgafejek hidegen receptjét itt találod.

Szőke Jani receptje nagyon egyszerű, nagyon-gyorsan elkészíthető, és szerinte biztos, hogy nincs is jobb dolog annál, mint a végén cuppogni a megmaradt csontokon. Egyébként isteni főétel, akár grillezős bulikhoz is. A mézes csilis csirke nyerő lesz, meglátjátok!

Hernyák Tomi szerint többfogásos borvacsorákon előszeretettel szolgálnak sorbet-t, hogy kissé helyrerakja az ízérzetünket, felfrissítse a pocakunkat. Az általa kreált variáció igazi joker: két főétel között is ajánlja vagy mondjuk az érkező vendégeknek egy fülledt nyári délutánon. És persze desszertnek is tökéletes az epersorbet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top