Gasztro

Hentesnek áll a Facebook ura?

Mark Zuckerberg minden évben újabb kihívást keres magának. Tavaly kínaiul kezdett el tanulni, idén pedig megfogadta: csak a saját kezűleg leölt állat húsát eszi meg.

Hentesnek áll a Facebook ura?Mutatunk 5 tuti receptet a húsmentes élethez!

Könnyen lehet, hogy a Facebook alapító guruja nemsokára áttér a vegetáriánus étrendre. Ráadásul mindezt önként, teljesen magától. Zuckerberg az amerikai Fortune magazinnak nemrégiben adott interjújában ugyanis elárulta, idén igyekszik majd sokkal tudatosabban élni, így a húsfogyasztást is visszafogja. Egészen pontosan csak olyan állat húsa kerülhet otthon az asztalra, amit ő a saját kezével ölt le. Merthogy Zuckerberg szerint a felelős étkezés itt kezdődik: ha csakis azt esszük meg, amiért valóban megdolgoztunk. Ez így akár még szimpatikusan is hangozhat. Különösen úgy, hogy Amerikában a mértéktelen hamburger-, cukor- és pizzafogyasztás miatt gyakorlatilag népbetegség az elhízás. Ezek után még érdekesebb az a fotó, amit néhány hete a Nők Lapja Café is megmutatott nektek, és amin Zuckerberg hűtőjének tartalma látható. Mert abban bizony volt hús rendesen – lehet, hogy a steaket adó marhát ő vágta le? Azért azt megnéztük volna…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top