Gasztro

Megvannak a nyár legkönnyebb ételei!

Július elején arra kértünk benneteket, hogy töltsétek fel a kedvenc lightos recepteteket a Sülvefővére, vagyis mutassátok meg, melyek azok az ételek, amiket a kánikulában szívesen esztek. Eredményt hirdetünk!
Megvannak a nyár legkönnyebb ételei!
Nézd meg előző Sülvefőve pályázatunk nyertes ételét is!

A felhívásra igen sokan jelentkeztetek, így nem volt egyszerű dolga a Sülvefőve-zsűrinek, amikor ki kellett válogatnia a nyerteseket. S hogy kik azok a lelkes hobbiszakácsok, akik egy-egy Hauser háztartási géppel lesznek gazdagabbak? Lássuk a legjobb recepteket!

Többféle izgalmas leves érkezett a felhívásra, a zsűritagok tetszését egyértelműen zuzu.petaz hideg uborkalevese, illetve blahunka agi őszibarack-krémlevese nyerte el. Izgalmasnak találták Rozmaring és Csokoládé citromkrémlevesét, melyet édes tojásfehérjehabbal tálal.

Nézd meg a receptet is! Katt a képre!
Nézd meg a receptet is! Katt a képre!

A főételek között salátát, egytálételt és vega fogásokat egyaránt találunk. Az egyik befutó aqua1987 felhasználónk salátája lett, de nagyon szívesen megennénk bee777 bazsalikomos frittatáját is. Gyorsan elkészíthető fekete citrom cukkinis-burgonyás egytálétele és krizmo kapros-tonhalas tésztája is. Húsmentes fogásokra vágyóknak ajánljuk H.Terike gombával töltött karalábéját, rbogica vegaburgerét, illetve Janka1987 kakukkfüves túróval töltött gombafejeit.

A legtöbb receptet desszert kategóriában küldtétek be, lássuk, kik nyertek könnyű, nyári édességükkel! jsurányi bodzás citromfagylaltjánál nem is kell jobb 40 fokban, de szívesen megkóstolnánk jane00 banános túródesszertjét is. Vendégvárónak biztosan L.Niki18 meggyes-joghurtos süteményét vagy SeZsó pudingtortáját készítenénk, hiszen mindkettő rendkívül látványos finomság. Greenolive barackos tortája az egyszerűen nagyszerű kategóriát képviseli, és könnyű elkészíteni erzsi61 ribizlis túrókrémjét is. Marcsilala Gyümölcsös jéghegy nevű desszertjét fogyókúrázók is vígan ehetik, és egy-egy szeletet nyugodt lelkiismerettel ehetnek Marcsiséf dinnyegolyós gyümölcstortájából is.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top