Gasztro

Feltalálták a tökéletes fagyiskanalat

A fagylaltozás többé nem jár extra fizikai munkával. Végre!

A mélyhűtőből kivéve a dobozos fagyi rendszerint túl kemény ahhoz, hogy kényelmesen kanalazhassuk, ha viszont várunk vele, hogy puhuljon, egyik percről a másikra fogja magát és folyósra olvad. Erre a problémára talált megoldást egy japán tervező.

 

Feltalálták a tökéletes fagyis kanalat

 

 

A Naoki Terada által kifejlesztett fagylaltoskanál speciális hővezető fémből készül: ha megfogjuk, a kezünk hőjétől másodpercek alatt átmelegszik, és csak úgy siklik a legkeményebb fagylaltban is.

A kanál három különféle változatban készül: a lekerekített fejű modell az „üres” fagyikhoz, a szögletesebb a csokoládédarabos, míg a villás végű a gyümölcsdarabos fagylaltokhoz való.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top