Így csinálj fahéjas csigából hamburgert!

nlc | 2012. Június 27.
Megunta a klasszikusat, ezért fahéjas csigába tolta a hamburgerkellékeket egy blogger. Nézd meg az eredményt!
Fincsi, mi?
Fincsi, mi?

Hallottunk már rémisztő hamburgerről, de ilyenről még nem. Egy amerikai blogger pasi, Nick, gondolt egyet és merész ízpárosítást hozott össze – írja a Dudefoods. Egy rádióban hallotta, hogy a műsorvezetők arról elmélkednek, vajon milyen lenne a hamburger, ha fahéjas buciba tennék a sok húst, szalonnát és zöldséget.

Hősünk nem sokat tétovázott, vásárolt két hatalmas, édes, fahéjas csigát, grillre dobott egy nagydarab marhahúst, ahogy azt a hamburgerhez jobb helyeken illik. Persze pirított egy kis szalonnát is, és mindezt beletette két csiga közé. Nem ördögtől való gondolat, hiszen simán lehet komolyabb húsokat édes szószokkal tálalni.

Nick, a blogger szerint szigorúan késsel és villával kell megenni. Azt állítja: ilyen finom hamburgert még nem evett, és hogy az egyik falat jobb volt, mint a másik.

Exit mobile version