Recept 40 fokban: mozzarella tönkölybúza kenyérrel

nlc | 2012. Július 06.
Milyen az ideális sajt melegben? Melyik étel bírja a legjobban az UV-B sugárzást? Megtaláltuk.
Recept 40 fokban: mozarella tönkölybúza kenyérrel

Parasztsonkás mozzarellás szendvics tönkölybúza kenyérrel

Viharban vagy melegben, olvadjon a zsebedben

Hozzávalók:

10 dkg napon szárított parasztsonka

10 dkg napon érlelt mozzarella

2 szelet tönkölybúza kenyér

vaj

igény szerint: paradicsom

A kenyeret a korábban tanult módon megkenjük vajjal, majd vékony szeletekben ráhalmozzuk a sajtot, a sonkát és a paradicsomot. Vihar esetére érdemes többet is készíteni belőle, nehogy éhezzünk, amíg kiderül.

Exit mobile version