Gasztro

Nemzetek konyhái és borai az Ízek és Borok kiállításon

November 23. és 25. között gasztronómiai utazásra várja az érdeklődőket a Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

A kiállításon kóstolhatnak számos hazai étterem étlapjáról, megízlelhetik magyar pincészetek borait, likőröket és pálinkákat. A kiállítás házigazdája Gianni.

Nemzete konyhái és borai az Ízek és Borok kiállításon

Főzőbemutatókon séfek és meghívott vendégek szolgálnak hasznos tippekkel egy-egy étel elkészítéséhez. Megtudhatják azt is, mi születik egy finom bor és egy macaron „házasságából”. Szombaton nagyszabású versenyre készülhetnek a látogatók, hiszen a médiából ismert sztárok és neves séfek alkotnak párokat, és meglepetés alapanyagokból kell rögtönzött fogásokat készíteniük.

A fesztiválhangulat, a baráti társaságok hétvégi szórakozásának elmaradhatatlan kellékei az esti koncertek. Pénteken 20 órától a Kerekes Band, etno-funk zenéjével pezsdíti fel a hangulatot. Szombaton a világzenéé a főszerep, 20 órától a Balkan Fanatik együttes lép színpadra.
A különleges ételek, finom borok és koncertek egész napos programot ígérnek. A látogatók először az Ízek és Borok kiállításon adhatnak hangot véleményüknek! A kiállítás hivatalos főkóstolói a három nap alatt folyamatosan hírt adnak élményeikről a kiállítás Facebook-oldalán. A főkóstolókat Facebook-játék keretében sorsolják, amiről bővebb információt a www.facebok.com/izekesborok oldalon olvashatnak.

Nemzete konyhái és borai az Ízek és Borok kiállításon

Az Ízek és Borok egyidejű kiállítása a Télköszöntő Vigasság. A téli sportokat, sífelszereléseket, a téli hónapokban népszerű pihenési lehetőségeket korábban a Hó-Show és Spa & Wellness kiállításokon mutatták be. Az idei évtől, a korábbi rendezvények kínálatát megtartva, a Télköszöntő Vigasság a karácsonyi vásárok és ünnepi készülődés hangulatát is megidézi.

A két kiállításra egy belépőjegy érvényes, és kedvezményes online jegyet is válthatnak: http://www.izekesborok.hu/tartalom-mutat.php?lebegomenu_id=446

Látogasson ki a Hungexpóra, kóstoljon, ismerkedjen, vásároljon, és készüljünk együtt az ünnepekre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top