Gasztro

Fagyi miatt váltak el

Furcsa döntést hozott a bíróság.

23 év házasság után vált el egymástól egy indiai pár. A válóok az volt, hogy a férj szerint az asszony túl sok fagylaltot evett, ami rengeteg pénzt emésztett fel.

A mumbai családjogi bíróság döntése szerint a férfinak ezentúl havi 85 000 rúpia (312 000 forint) házastársi támogatást kell fizetnie a volt feleségének, ezen felül pedig még havonta 150 rúpiát (550 forintot) kell adnia neki fagylaltra.

Fagyi miatt váltak el

 

A legbizarrabb válóokok

  • Egy fiatal olasz férfi a házasságkötése után sem volt képes elszakadni az édesanyjától. Még a nászútra is magával vitte, mire a neje három hét múlva beadta a válókeresetet.
  • Egy kínai nő 30 évesen ment feleségül a párjához, akinek azonban azt hazudta, hogy még csak 24 éves. A valódi kora csak tíz év házasság után derült ki, a férje azonnal elvált tőle.
  • Egy brit nőt a férje arra kényszerített, hogy Star Trek-jelmezben járjon és klingonul beszéljen, az asszony azonban ezt megelégelte és elvált.
  • Kínában egy házaspár házi kedvencként tartott beszélő papagája egyre gyakrabban ismételgette a szeretlek, a légy türelmes, illetve a válás szavakat. A feleség ebből arra következtetett, hogy a férje szeretőt tart.
  • Szaúd-Arábiában egy nő azért vált el a férjétől, mert az három évtizedes házasság után látni akarta az arcát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top