Gasztro

Jön a vaddisznóburger!

Zselic-hamburger lehet a minőségi vadhúsból. Akár dám, gím, őz és muflon is kerülhet a húspogácsába.

A szigetvári speciális mintamenzaprogramban a város határában és környékén elérhető vadhúst vezetnék be a közétkeztetésbe. A tervek szerint a húst egy helyi vágóponton dolgoznák fel, és a szokásos, előírás szerinti állat-egészségügyi és egyéb vizsgálatok után kerülhetne a konyhákra – írja a Dunántúli Napló.

Az egyik vadhúsos termék Zselic-hamburger néven fut majd, később dámból, gímből, őzből és muflonból készült változatok is követhetik. A szigetvári közétkeztetésbe a minőségi hústermék 400 forint körüli áron fog bekerülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top